Milyen lábam van? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
2011. máj. 8. 21:29
11/30 anonim válasza:
szerintem szép vékony, és szép! :) megkérdezhetem hogy hány cm ? a bugyid alatt lévő résznél (tehát nem a térd felett stb)
ilyesmi lábat szeretnék, csak hasonlításképp, hogy hány cm-t kell h fogyjak? :)
12/30 anonim válasza:
Gondolom, nem ez a legjobb képed róla... Tényleg csámpásan állsz, az alakja viszont nem vészes. Sokkal szebb lenne viszont, ha nem ilyen hófehér lenne a bőröd.
13/30 anonim válasza:
Nagyon szép lábad van, lány létemre írom!
14/30 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond. Marmint OK, sebek nelkul szebb lenne, de elofordul. Barnabban is szebb lenne, de meg csak most kezdodik a nyar.
De egyaltalan nem csampas, nem tul vekony, nem vastag, nem tul hosszu. Szerintem szep.
16/30 anonim válasza:
egy szebb cipőben szebb lenne, de tényleg elég vékony
17/30 A kérdező kommentje:
Oké, szóval a kép tavalyi, és szerintem tél, vagy tél előtt vagy után volt, emlékszem hogy a szél lefújta a fejünk, az eső meg szakadt napokig, úgyhogy akkor esélyem se lett volna barnulni (kivéve ha rákosítom magam a szoliban:), a cipő meg a seb sport miatt.
2011. máj. 9. 13:00
18/30 anonim válasza:
Hát elég formátlan. Lány vagy, vagy fiú?
20/30 A kérdező kommentje:
szerintem fiú elég érdekes lenne ilyen lábakkal:)
2011. máj. 10. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!