Lányok! Melyik testrészt tartjátok a legvonzóbbnak a férfiakon?
Figyelt kérdés
1.formás váll
2.formás combok
3.kidolgozott hasizom
4.szép mellkas
5.fenék
6.formás hát
7.kidolgozott karizom
ilyenekre gondoltam.
2011. máj. 7. 19:06
1/11 anonim válasza:
Én pl a nyakat, szeretem ha látszódik az ádámcsutka, szeretem az eres karokat is, és a szép kézfejet ujjakat. Szeretem ha egy férfinek kicsit O lába van, szerintem azis tök szexi.
2/11 anonim válasza:
mindegyikből egy kicsi. nem sok, csak mindből egy kicsi.
4/11 anonim válasza:
én a férfias tenyereket szeretem a legjobban.... :)
de izgi ha valakinek jol néz ki a a csipö réssze egy boxerrel ;)
5/11 anonim válasza:
karizom*-* de ne az a nagyon vastag vadállati, hanem amin épp picit vannak kidolgozva az izmok, amik között az ember biztonságban érzi magát:)
6/11 anonim válasza:
Az első amit megnézek egy pasin az arc. Nekem egy pasin az arc a legfontosabb, aztán fenék, váll, felsőtest.
7/11 anonim válasza:
én sosem siklok el a kézfejek felett, valahogy mindig megnézem. :D amúgy ne legyen sörhasa, de csak egy kicsi izom legyen rajta.
8/11 anonim válasza:
Elsősorban az arca... aztán ha az stimmel akkor a szépen kidolgozott mellizom, erős karok (plusz nem rövid, és nem is túl vékony nyak) 24L
10/11 anonim válasza:
A nagy kezek,és a váll,hát:)
Nálam a has egyátalán nem számít,pedig sokan odavannak a kockákért:)
Én az átlagos pocakot szeretem:)
Ami nálam a legvonzóbb,az a férfias testalkat.Nem kellenek izom hegyek,csak férfias legyen.Amúgy sem szeretem a túl izmos pasikat,csak vékony ne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!