Miért van az, hogy ha tukorbe nézek, akkor egy normális arc néz vissza rám, de ha lefotoznak, akkor a képeken kancsal vagyok?
A kettes válaszolónak igaza lehet... de úristen, ha engem így látnak az emberek... na akkor valóban nem tudom mire ekkora a pofám :DDD
Illetve a tükörben lehet még az is, hogy ott látod magad, tudod korrigálni az arcod, akár akaratlanul is.
Nekem is ha mondják, hogy vágjak ilyen, vagy olyan képet nem tudok... és nem tudnak lefotózni. Egy türköt kell elém tenni, amibe látom, hogyan tartsam a szám és mennyire húzzam össze a szemem stb.
Nem vagyunk valami fotogének úgy látszik.
na ne is mondd, amit a 2. írt nagyon elgondolkodtatott! és utána fogtam a fejem, hogy te jo ég, akkor mégis mit szeret bennem a párom? :D
En tuti nem vagyok fotogén,és ezt tudom jol/egyetlen kozos képunk van a párommal már 2 év ota, az is félhomályban/:)
De, abba még nem gondoltam bele, hogy esetleg a valo életben is ennyire sz*rul néznék ki :((((
Az, hogy fotókon nem mutatsz jól, nem azt jelenti, hogy az életben is úgy festesz.
rólam borzalmas gáz (sztem) képek születnek rendszeresen, pedig az életben sokak szerint egy vonzó, jó megjelenésű nő vagyok.
főleg a spontén készült képeim katasztrofálisak...
tényleg nem vagyunk fotogének:)
én második.
Mindenkinek az arca aszimmetrikus egy kicsit. Tehát amikor a tükörben fordítva látod az arcod, akkor ezt az aszimmetriát szokod, meg ez a normális.
(Könnyen ellenőrizhető, nézd meg merre választod el a hajad, van-e valami anyajegy az arcodon, meg fogod látni, hogy a fotón a másik oldalon látod mint a tükörben)
A mikor a fotót nézed, akkor azon tűnnek "elcsúszva" a vonásaid.
én is nagyon ronda vagyok minden fényképen :( pedig tükörben és még videófelvételen is tetszem magamnak legtöbbször... sajnos nem vagyok fotogén
de ha igaz, amit a második válaszoló írt, hogy mások olyannak látnak, mint amilyen a képen vagyok? ne már... :S de ha videón nem vagyok csúnya ez akkor is igaz? 18/l
Ugyan úgy látnak élőben az emberek, mint te a tükörben. Uhhh, az arcszerkezetet nem változik attól.
Amugy nagymamámról alig készült szép kék egész életében, pedig élőben nagyon szép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!