Szerintetek szép vagyok? 10ből hány pontot adnátok? Hány évesnek néztek?
2011. máj. 5. 19:04
21/34 anonim válasza:
arcod átlagos, de ha mosolygós vagy, kedves, akkor csinos és aranyos vagy.
22/34 anonim válasza:
A hajad és az alakod tetszik. Az arcod átlagos.
Kb 17-18nak mondanálak. :) 10/6
L/16
23/34 anonim válasza:
Túl vékony vagy, és szerintem az arcod is olyan fura.
10/5
24/34 anonim válasza:
Nem lenne csúnya, csak előnytelen a kép nagyon. Meg egy másik ruhát eltudnék képzelni rajta.
25/34 anonim válasza:
Arcodban tényleg van valami fura, de ennek ellenére én szépnek találom.Alak meg kb. olyan amilyennek lennie kell az én ízlésem szerint.Szerintem 15 éves lehetsz.
18f
26/34 anonim válasza:
Szerintem szép vagy, bár az egyenes haj előnytelen, amúgy is vékony vagy, ez még jobban vékonyít. Hullámos hajjal sokkal jobban mutatnál. A ruhád meg nagyon bejön, hol lehet ilyet kapni? :D
Amúgy 10/8, ha hullámos hajú képet teszel fel, akkor több, és 16-17 évesnek nézlek.
27/34 anonim válasza:
Nagyon jó alakod van, de nem vagy az a tipikus helyes csajszi. Ne haragudj, te kérdezted :( 10/4
30/34 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép vagy, olyan 16körülire tippellek. 10/10 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!