21/43 anonim válasza:
nagyon szép vagy. a pc is sztem illik az arcodhoz :) amúgy milyen telód van? ^^
22/43 anonim válasza:
csinos vagy, de ezt a vasalt hajat felejtsd el, borzalmasan természetellenes.
23/43 anonim válasza:
szerintem szép vagy, de úgy néz ki vasalod a hajad, szerintem ne vasald mindig, csak mondjuk heti 1 alkalommal, merrt szerintem neked nagyon jól állna a hullámos haj, vagy ha ilyen a hajad, vagy csak icipicit hullámos akkor este fond be a hajad erősen, ne csak úgy lazán, de azért aludni is tudj tőle, és reggel bontsd ki és egész nap hullámos lesz!
de ígyis nagyon szép vagy!!
25/43 anonim válasza:
Tök mindegy, hogy milyen a hajad, a hullámos sem rossz, és a másik sem természetellenes.
27/43 anonim válasza:
Egy átlagos, tükörben fényképezős tinilány vagy... -.-" Elegem van az ilyenekből!
16/F
29/43 anonim válasza:
szerintem nagyon szép vagy :)
és nemtudom h miért mondják h nagyon természetellenes a hajad -.-"
szerintem így vasalva is nagyon szép és jól áll :D
30/43 anonim válasza:
Nagyon szép vagy. Maradj is ilyen :)És hullámosan is jól áll a hajad.. sőt.. jobban, mint amikor ki van vasalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!