A három lány közül melyikük a legvonzóbb számotokra? (KÉP)
hátt..én a harmadik vagyok kb, de nekem a 2. teccik nagyon..
a sorrendem: 2,3,1
az első túl vékony, az olyan 10/6
második: 10/10
harmadik: 10/8 :)
Hüm... nekem teljesen mind1:) Mind3 lányban találok csinos, vonzó dolgot.Volt már mind3 kategóriába besorolható barátnőm. Különben is, a külső fontos dolog meg minden.. de ismeritek.. a külső megfog, a belső megtart. Ha egy hullámhosszon vagyunk, tök mind1 hogy, kövér vagy sovány-e. Ha meg az úton látnám, mindegyiket gyönyörűnek találnám. Még egy valami.. miért pontoztátok le, azt , aki az első lányt favorizálta?? Neki ez volt a véleménye, semmi rossz dolgot nem mondott...
17/F
én sem értem, mi ez a lepontozás, én véleménytől függetlenül mindenkinek zöld kezet adtam, már csak azért is, mert válaszolt a kérdésemre.
gondolom a 3. típusú lányok pontozták le azt, aki az elsőt választaná, és azt, aki a 3.ra azt írta h duci
és azok a lányok, akik nem elég nőiesek, vagy lefogytak az 1.re és mindenki azzal cseszegeti őket, hogy túl vékonyak, lepontozták azt, akinek a 3. jön be.
úgy látom, hogy a nagytöbbség a 2.at tartja szépnek, úgyhogy nem folytatom a fogyózást, csak egészségesen eszek és sportolok. mondjuk vagy a csípőm lehetne kisebb, vagy a mellem nagyobb, mert sajnos a homokórától még távol vagyok (mell: 90, csípő: 100)
középső.
első túl vékony, második tökéletes, harmadik dagikácska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!