Hogy lehetne csillogós a szemem? Maga a szemgolyóra gondolok, nem pedig valamiféle szemhéjfestékre!
Vannak akiknek csillog a szeme, ha megyek az utcán, enyém hogy lehetne csillogós?
választ előre is köszönöm és felpontozok! (:
Tegyél bele egy kis gépzsírt, attól forgatni is jobban tudod!
Sokkal gyorsabban tudsz majd odanézni valahová!
Azt szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre! Ha a lelked rendben van, ha boldog vagy, ha örülsz valaminek vagy valakinek, akkor ez látszik a tekinteteden, csak nem biztos hogy ezt a másik fél visszajelzi neked. Általában ez akkor tapasztalható a legjobban, ha szerelmes az ember, vagy valami régen vágyott dolog beteljesül.
Én azt javaslom, hogy járj jó emberek közé, olyanok közé akiket tisztelsz és becsülsz, amilyenné te is válni szeretné, vagy olvass önbizalomerősítő könyveket, amiből sokat lehet tanulni. Sok apró örömet lehet találni az életben, ami a lelkedre ki fog hatni, és ezáltal a szemedre is. Én hála az égnek találtam ilyen embereket, akiktől csak jót tapasztalhatok és tanulhatok. Bevallom őszintén azóta még jobban csillog a szemem, mert belül rendben vagyok.
A.
Egy szemész ismerősöm nagyon ellene van a szemcseppeknek. Noha csillogóvá, érmentessé teszik a szemet, rendszeres használata károsítja, pl. a Visint nagyon ellenzi.
Állítólag Ilcsi néni ún. "Bagzó macska" nevű szemcseppje csillogóvá teszi a szemet, szerintem ezt kipróbálhatod.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!