Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg ő a világ leggyönyörűb...

Tényleg ő a világ leggyönyörűbb nője? Hát nem csodaszép?

Figyelt kérdés

:(

[link]

[link]

[link]

2011. máj. 4. 16:02
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
nekem ugyan nem. Olyan sunyi arca van...nem tudom. Barátnőnek nem kéne.
2011. máj. 4. 20:12
 12/20 A kérdező kommentje:

:)Igen,rajta kívül még vannak sokan szépek,de eddig nekem ő viszi a pálmát.

Claudia Lynx a neve,színésznő.

2011. máj. 4. 21:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát, a feje elég ronda.
2011. máj. 4. 22:01
 14/20 anonim ***** válasza:

szép, de a kisugárzása nem ragad meg, gyönyörű szemei vannak, de néha ilyesztő

a második képen az arca nem nagyon tetszik, túl kicsi az álla és széles a feje

2011. máj. 5. 15:15
 15/20 anonim ***** válasza:
Néztem képeit guglin, hát nem mondanám, hogy a világ legszebb nője, tény és való hogy nem csúnya, de vannak nála szebbek is.
2011. máj. 5. 15:59
 16/20 anonim ***** válasza:

Nekem valahogy nem tetszik... De ízlések és pofonok! :)

17/F

2011. máj. 5. 16:11
 17/20 anonim ***** válasza:

Én mondjuk nő vagyok, és rám azt szokták mondani hogy szép vagyok persze és sem tetszek mindenkinek, és ez normális dolog(nem vagyok beképzelt és ezt nem hencegésből írom), de tudom hogy senki nem tetszik mindenkinek! Én úgy gondolom, hogy szépnek azt hívhatjuk aki smink nélkül is szép.

Nem vagyok féltékeny, nem ezért mondom, de szerintem az újságokban, tv-ben stb. eltúloznak mindent. Annyira retusálnak, hogy mi "halandók" azt hisszük a "sztárok" tökéletesek. 99%-uk narancsbőrös, pattanásos, túlsúlyos esetleg hurkás itt-ott, visszeres stb. Az a baj, hogy rengeteg fiatal lány azért anorexiás stb. mert ő is olyan "tökéletes akar lenni".

Nekem van egy ilyen ismerősöm, és én nagy erővel gyűjtöm neki azokat a lapokat amikben a smink nélküli, retusálatlan sztárokról vannak képek és folyamatosan viszem neki, így próbálok segíteni ha már máshogy én nem tudok.

Ez a színésznő is smink nélkül teljesen normális, valakinek még ijesztő is (páran írták is). Ezeken a képeken azért máshogy néz ki mint "átdolgozva".

De kinek mi tetszik...

[link]

[link]

Ajánlanám figyelmetekbe ezt a videót:

[link]

2011. máj. 5. 17:21
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszi a vidit!Volt orr plasztikája,azelőtt nem egészen így nézett ki,mint most,de akkor sem volt ronda:)

Mondjuk szerintem a videóban nem ő van,mert a kis kori fényképén is zöldeskék szemei vannak, a videóban szereplő lánynak barnák.

Amúgy teljesen igazad van kedves utolsó:)

2011. máj. 5. 18:55
 19/20 anonim ***** válasza:
Zöldeskék? Szerintem ez szürke.:D
2011. máj. 5. 19:01
 20/20 anonim ***** válasza:
a második képen olyan mit egy hulla...
2011. máj. 5. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!