Fiúk! A hasszóhajú lányokat tényleg előbb megnézitek? Egy rövid hajú lány nem is lehet nőies?
Figyelt kérdés
2011. máj. 4. 14:25
11/19 anonim válasza:
a nőiesség nem csak azon múlik, milyen hosszú a haja vkinek:)
vkinek pl. nem is áll jól a hosszú, és fordítva...sokban függ az arctól, a stílustól:)
igen is lehet nőies a rövid hajú lány iiiiis:)
ennyi:)
12/19 anonim válasza:
Ezen a képen besírtam. Hogy lehet valakinek ennyire 0 az önkritikája? -.-'
Bár nem vagyok fiú, de nekem sem a rövid, sem a hosszú haj nem nagyon tetszik, inkább a félhosszú, az arany középút, azt lehet a leginkább variálni. A rövid haj csak nagyon szép arcú lányokon mutat jól, a hosszú haj meg szerintem elég uncsi.
13/19 A kérdező kommentje:
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:1
"Ezen a képen besírtam. Hogy lehet valakinek ennyire 0 az önkritikája? -.-' " nem nagyon értem ezzel mit akartál mondani, de mind1
2011. máj. 4. 16:22
14/19 anonim válasza:
tényleg! egy nagyon rövid -amolyan fiús- hajú lánynak eszméletlen szépnek kell lennie, hogy ellensúlyozni tudja a haját! egy átlagos arcú lány akinek szép hosszú ápolt haja van sokkal vonzóbb!!! legalábbis szerintem.
15/19 anonim válasza:
szerintem meg valaki pont rövid hajjal néz ki jobban
16/19 anonim válasza:
igen tényleg jól tud állni a rövidha a szép nőies arcú lányokon...de gondolkozzatok ha 1 lány ennyire szép rövid hajjal,hosszúval szerintem sokkal szebb...szerintem akinek jól áll a rövid annak általában jól áll a hosszú is,viszont fordítva nem igaz a rövid haj tényleg kevés lánynak áll jól de az améknek jól áll annak is jobban áll szerintem a hosszú
17/19 anonim válasza:
és itt a rövidet nem nyak meg váligérőre gondoldam hanem egész rövidre mint pl ez: [link]
18/19 anonim válasza:
19/19 anonim válasza:
az előző nő hosszúval sokkal-sokkal szebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!