Nagyon csúnya a világos színekkel rendelkező nő? Szeretnék egzotikus lenni, sajnos nem lehetek az.
Világos színekkel rendelkezem: világos bőr, pici szeplő, hosszú egyenes szőkés haj és szürkéskék szemek.
Mindenki azt mondja hogy a kreol, barna szemű, barna-fekete hajú sötét szemöldökű nők a szépek, a világos színűek elvésznek, nem szépek, nem szexisek.
Egzotikus nem lehetek, mert kék a szemem, napozni nem napozhatok, mert nem bírja a bőröm, és egyszer festettem a hajamat sötétbarnára + feketére borzasztóan öregítette a vonásaimat:(
Kb. Ilyenek a színeim: (arcszín, szemöldök, a haj is ilyesmi)
És ilyen az emberek szerinti kedvelt nő színei(ilyen szeretnék lenni):
Azért tettem fel a kérdést, mert itt vannak ilyen kérdések ami a szemszín hajszín, bőrszínre utalnak, és szinte mindenki a kreol-fekete hajú-barna szemű nőket preferálja.
mindenkinek ak ülönleges jön be, meg ami más, az arab pasiknak a szőke meg vörös nők, fehér bőr
lengébb öltözet, mert náluk ritka az olyan, és mert ők maguk is mások
amúgy nekem bejön az északi tipus, de inkább úgy h világos szem, fehér bőr és sötétbarna vagy fekete haj, ha vörös haj akkor csak a sötét vörös jön be, mai nem élénk és nem fakó, ami már majdnem sötétbarna és csak a fénye vöröses, vagy pedig az extrém hajszínek mint a sötét lilás
Kis koromban minden álmom az volt,hogy úgy nézzek ki mint "te":D
Mindenkinek más az ízlése.
Valakinek szőke valakinek barna:)
(utolsó vagyok)
Utolsó előtti! Velem is ugyan ez van. Világos barna haj és libaf*s színű szemem van:c
ez hülyeség...lehet, hogy az egzotikus nők szexisek (amúgy szerintem csúnya a sötét bőr, meg a sötét haj is...már ha ez megnyugtat), addig a világosabb nők olyan kis törékenyek, bennük épp ez a jó. én is ilyen vagyok, leszámítva a szememet, ami sötétbarna, szinte már fekete :/
szóval ne keseredj el :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!