Mit gondoltok a lábaimról?
2011. ápr. 30. 22:19
11/22 anonim válasza:
jo labad van.hizz egy kicsit meg erositsd.a futast nem javaslom mert meg vekonyabb lessz.a hizast meg csak lassan kulonben pocakod lessz:):)
14/22 A kérdező kommentje:
50 kg vagyok,és 167 cm,viszont gyenge a szívem és nem nagyon erőltethetem meg magam :/
2011. ápr. 30. 22:59
15/22 anonim válasza:
nem pálcika, de formálhatod, ha szeretnél szép virgácsokat. :) kondiban kapsz segítséget
16/22 anonim válasza:
Borzasztó sovány lehetsz. Szerintem nyugodtan hízz még, kövér úgysem leszel. Mondjuk ha ezt nekem mondanák, frászt kapnék, mert én nem tudok hízni... :D
17/22 anonim válasza:
bááááárcsak ilyen lenne a lábam hagyd igy!
19/22 anonim válasza:
Hát egy kicsi még valóban mehetne rá, de szerintem nagyon csinos, nekem a vékony alkat tetszik :)szóval ha tudsz hízz még egy kicsit de ha nem akkor is nagyon jó :D
20/22 anonim válasza:
Én anno (16-17évesen) 49 kg és 166 cm voltam.. most 18 vagyok.. és a polivitaplex filmtablettát (vitamin) szedtem és 54-55 kg lettem.. nekem és másoknak is nagyon tetszik az új alakoom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!