Fiatalabbnak nézek a koromnál, ezzel sokat "öregedek"?
Figyelt kérdés
Félre ne értsetek semmi bajom ezzel,ennek csak örülök:) 20éves leszek,de még mindig 17 körülinek néznek.
1 problémám van,a fehér bőröm.Nem szeretem.Túlságosan fehér.Het 2*12 perc szolárium sok?Nem szereték nagyon barna lenni,de azért színem legyen,nem tetszik a túl szolizott bőr.Szedek béta karotin kapszulát is.
hát eus csövek,itt ahol lakom,alig van olyan,ami még rendes,az állítólag erősebb,de oda nem akarok menni:S
2011. ápr. 30. 21:30
12/22 anonim válasza:
én 25 múltam és 16 nak nézek ki, fehér a bőröm, de imádom a fehér bőröm, és azt is h fiatalabbnak nézek ki a baba arcom és a nagy szemeim miatt, azt mondják hogy angyal arcú vagyok és baby face a becenevem, jobb mint 20 évesen 30 nak kinézni, aztán meg 40 évesen 60 nak
nekem nem tetszik a barna bőr, a szoli barna, meg aí ráncos, foltos, beteg bőr meg főleg nem
aki meg fehér bőrű, esetleg sok anyajegye van, vagy szeplős, vörös, szőke, annak meg főleg rosszúl néz ki
2011. ápr. 30. 22:57
13/22 anonim válasza:
a fehér bőr GYÖNYÖRŰ! Egyébként nem attól "öregedni", hogy barnább a bőröd... Azért öregít a szoli, mert nagyon káros a bőrnek, főleg ha hetente többször jársz. Ráadásul 12 perc?! Ha rajtam múlna úgy ahogy van betiltanám a szoláriumokat. :S Tönkreteszi a bőrt nagyon. Idő előtt ráncos leszel, úgy fogsz kinézni, mint egy aszott, rohadt szilva... És ez nem pár hónap múlva fog meglátszani, hanem majd pár év múlva, akkor is, ha mondjuk csak 1-2 évig jársz szolizni. Sőt, a bőr kicsit idősebb korban "megbosszulja" azt is, ha akárcsak egyszer is leégtél a napon. Bár lehet nem is kell hozzá több év.. volt gimiben egy csaj, aki járt szolizni, és 17 évesen kelések voltak az arcán szolitól, nagyon csúnya volt...
2011. máj. 1. 12:31
14/22 A kérdező kommentje:
tudom,h nem attól,tisztában vagyok vele,hogy káros,de eléggé hangsúlyozzák,hogy mértékkel lehet,ezért is szól a kérdésem,hogyha nem extra barna akarok lenni,hanem csak szinem legyen,akkor mennyire gáz heti 1-2 * 12perc :)
2011. máj. 1. 12:37
15/22 anonim válasza:
A barnább bőrtől nem fogsz idősebbnek kinézni... na majd pár éb múlva, mikor olyan bőrös lesz, mint egy 40esnek, akkor igen. Mert van, akire úgy hat. :S És 12 perc nekem rengetegnek tűnik. (amúgy még jól jártál, én 21 vagyok és smink nélkül 14nek gondolnak...xD)
2011. máj. 1. 13:00
16/22 anonim válasza:
A barnább bőrtől nem fogsz idősebbnek kinézni... na majd pár év múlva, mikor olyan bőröd lesz, mint egy 40esnek, akkor igen. Mert van, akire úgy hat. :S És 12 perc nekem rengetegnek tűnik. Meg itt a nyár, inkább legyél sokat napon, persze ne délben. (amúgy még jól jártál, én 21 vagyok és smink nélkül 14nek gondolnak...xD)
2011. máj. 1. 13:01
17/22 anonim válasza:
Bocs a duplázásért, nekem hibár jelzett és azt hittem nem küldte el. XD
2011. máj. 1. 13:02
18/22 anonim válasza:
Alapjáraton sok, ha valaki hetente jár szoliba, nem hogy 12 percre. :S Amire még azt lehet mondani, hogy TALÁN nem árt annyit, az a havi 1 max2 és semmiképp sem 12 perc...
2011. máj. 1. 13:13
19/22 anonim válasza:
ha baba arcod van akkor csinálhatsz akármit nem fogsz sokkal idősebbnek kinézni:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!