Lányok, tetszik nektek Harry herceg?
Figyelt kérdés
Mivel elárasztották a netet a " Keep calm, Harry is still single" képek, biztos vagyok benne, most nagyon fog futni, hiszen az utolsó szingli angliai herceg. Ti hogy vélekedtek róla?2011. ápr. 29. 23:17
1/8 anonim válasza:
szerintem aranyos:) régebben nem tetszett de ahogy öregszik egyre jobban néz ki. ellentétben vilmos herceggel.. ő pont fordítva:D
2/8 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele. Vilmos 5 évvel ezelőtt nagyon helyes volt, most már Károlyosodik. Harry viszont olyan aranyos. tipikus vörös, amit sosem preferáltam, de ő akkor is... :D
2011. ápr. 29. 23:32
4/8 anonim válasza:
Nekem eddig is tetszett:)sőt...mikor kislány voltam még "szerelmes" is voltam belé.:D
6/8 anonim válasza:
Szerintem helyes és aranyos, hát sokkal jobb mint a bátyja...
7/8 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön :D Mostanában rákattantam a helyes brit fiúkra (:
8/8 A kérdező kommentje:
én nem tartom kifejezetten helyesnek a brit srácokat, pl Robert Pattinsont sem, de van egy-két nagyon jóképű. itt van Harry. nem szeretem a vörös pasikat, egyáltalán. de ő hú... nagyon megfogott, nagyon tetszik :)
2011. máj. 1. 00:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!