Minden balettcipőbe belebüdösödik a láb?
Figyelt kérdés
elmentem benne bulizni,ahol izzadt a lábam,de semmi... viszont nem tudom nyáron vajon az utcán "belerohad"-e. nem szeretném elkápráztatni az embereket körülöttem,semmilyen tornacipőbe se büdösödik bele,mit lehet tenni,hogy megelőzzem a balett cipő balesetet?:D2011. ápr. 28. 20:34
1/9 anonim válasza:
Én még olyan balerinacipővel nem találkoztam volna, amiben nem büdösödött volna..
2/9 anonim válasza:
Nekem sose büdösödik bele a lábam... Harisnyazoknit szoktam húzni hozzá. De van hogy anélkül veszem fel, akkor csak megizzad de nem büdi.
3/9 A kérdező kommentje:
utolsó te hol veszed?
mert nekem télleg buliba beleizzadt a lábam mégse volt büdös,de félek h 40fokba azért az lesz :S:D
2011. ápr. 28. 20:47
4/9 anonim válasza:
2. vagyok. Deichmannban szoktam venni, és bőrt. De van nem bőr is, és azzal sincs semmi baj..
5/9 A kérdező kommentje:
hú én anno pont a deichmannosba csalódtam,most stradivarius-os van:)
2011. ápr. 28. 21:01
6/9 anonim válasza:
Hát akkor ezekszerint lábfüggő.. :D lehet kapni különféle lábdezodorokat, próbáld ki hátha beválik...
7/9 anonim válasza:
Használj lábdezodort, vagy hintőport és lehetőleg legyen valódi bőr a cipő, vagy textil.
8/9 A kérdező kommentje:
a belső anyaga azt hiszem textilből van,ilyen ruha anyagú,ha jól emlékszem:D
2011. ápr. 29. 15:27
9/9 anonim válasza:
Zoknival nekem se, de nyáron azért mindenkinek izzad a lába, és ha nem zárt helyen használod, akkor megy bele kosz, sztem a kettővel együtt van baj. Amúgy használj hozzá talpbetétet, ha elkoszolódott, ki tudod dobni, és meg van oldva. 40 fokban meg inkább szandált szokás hordani. :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!