Én is megkérdezném a fiúk véleményét: 171 cm magas,59kg, mellbőség:90cm derékbőség:70cm csipőbőség:90 cm . Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 15:51
11/18 anonim válasza:
akkor én mit mondjak?!
mellbőség:84
derék:74
csipő:92
14/L
12/18 anonim válasza:
egyébként szerintem jó...nem kell aggódnod :)
13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,és a kritizálást nem az üzenetekre értettem,hanem amúgy...és Barbii a te alakod is tökéletes :))
2011. ápr. 29. 21:30
14/18 anonim válasza:
köszi :) de lehetnék szeretnék vékonyabb lenni :-s
16/18 anonim válasza:
Első vagyok. Hát bocs, hogy leírtam a véleményem, semmi sértőt nem mondtam, csak amit gondolok, mivel ez volt a kérdés.
Nem tudom, azt vártad, hogy majd mindenki dicsérni fog, hogy milyen jó nő vagy? Ennyi alapján? Érdekes, hogy csak az a "meggyőző válasz", ami neked tetszik.
Csak akkor minek tesz fel ilyen kérdést az, aki nem bírja a kritikát?
Nők..
17/18 A kérdező kommentje:
Nem,bocsi,a lényeg nem ez,meggyőzőnek azt értettem hogy igazi praktikákat mondtak h miért nem érdemes fogyni és miért kell meg ilyenek,nagyon örülök a te válaszodnak is,legalább így mindenkinek tudom a véleményét,ez alapján el tudom dönteni hogy kell-e fogynom vagy sem :))
2011. ápr. 30. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!