Csajok, lányok, nők, ugye, hogy Andro milyen helyes pasi?
Figyelt kérdés
Szerintem nagyon!!! Gyönyörű szemek, baromi jó stílus, humor....Persze ez nem elég, meg nem is ismerem őt, de nagyon-nagyon jóképűnek és szexinek tartom!2011. ápr. 28. 10:50
11/27 A kérdező kommentje:
Én nem hiszem hogy eljutok egy bulijára is, kicsit "öreg" vagyok már hozzá! :)) De amúgy szoktam hallgatni mixeit és láttam már videókon, nagyon nagy hangulatot csinál, az biztos!!
2011. ápr. 28. 11:51
13/27 anonim válasza:
ez helyes?!
Egy tucat, flegma discos tahónak tűnik, bocs :S Stílusa meg ebben a kategóriában egészen biztosan nincs, mivel a populáris kultúra pont arról híres, hogy legyenek egyformák.
15/27 A kérdező kommentje:
Jól van, jól van, nem tetszhet mindenkinek.... :)Ennyi!
2011. ápr. 28. 13:03
16/27 anonim válasza:
Nekem 4 évig csoporttársam volt a fősulin!
Úgyhogy láttam eleget :) Amúgy akkor is már jó fej volt, mielőtt így befutott. És a stílusa sem lett "nagyképűbb".
A zenéjét viszont nagyon szeretem.
17/27 anonim válasza:
19/27 anonim válasza:
hááát.. mondjuk nem rossz, de nem is olyan állati jó. sztem.
20/27 A kérdező kommentje:
13.36-os, irigyellek... :))) Milyen fősuli volt ez amúgy?
Nekem is az érzésem, ő abszolút nem az az elszállt sztár dj....
13.37-es válaszoló: Jared tényleg isteni pasi, nics vele probléma! :))) De a második, jujj, bocsi, ő nagyon nem.
2011. ápr. 28. 15:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!