Egy nő mitől lesz ellenállhatatlan számotokra?
jó mell szép popsi.. az igen :D akinek kicsi melle van, vagy nem plasztikázott az már nem is lehet ellenálhatatlan???
szánalmas
Hát, azt nyilván Te se gondolod, hogy ezt le lehet írni részletesen.
Nagy vonalakban:
1. Formás test minden szempontból, adjon magára, arca is szép legyen, ilyesmik, de itt még nem állunk meg, ez nem elég
2. Tudjon mosolyogni, legyen meg a nyolc általánosa (ha érted a célzást), inkább legyen kedves, mint zseni. Az nem feltétlenül fontos, hogy közös témája legyen vele az embernek, sokat segíthet, de vannak erre ellenpéldák, amikor még jó is, hogy nem vagyunk egyformák ilyen szempontból.
Ez a sorrend számomra a fontos, viszont részletekbe menően nem lehet elemezni a problémát, a pontokon belüli dolgoknál teljesen változó lehet, még az, hogy egyáltalán mit értünk rá egy konkrét lány esetén.
Eddig tényleg sablonos. De mit várunk el egy olyan világtól, ahol állandóan tökéletes" nőket (meg férfiakat is) mutatnak a tv-ben, reklámokban, újságokban szinte mindenhol? :)
De azért remélem akadnak olyanok is , akik nemcsak az alapján döntenek,hogy mekkora a melle, meg milyen a popsija.
Szóval akinek nem a mostani ideálnak megfelelő mellmérete van az ássa el magát,mert nem nő?
Na de mindegy.
Attól lesz nő valaki, aki tudja jól használni a nőiességét akármilyet is kapott. pl megfelelő ruházatot választ, megfelől frizurát, jó a stílusa és azért lehessen vele beszélgetni. A kisugárzás is nagyon fontos.
Fontos a kisugárzás,tekintet.Ne legyenek "semmitmondóak" a szemei,legyen benne tűz.Legyen jó alakja.Ez szerintem nem nagy kérés,hisz mindenki tehet érte.Szerintem nőies a hosszu,ápolt haj.Kedves,humoros de egyidejűleg nőies is.Nem vihorászik pl. mint egy debil.Meg egy igazi nőbe ugy alapból megvannak ezek a dolgok szerintem...
Bár én ezt nőként írom.
Ha megfog az egyénisége, a humora, a világképe, a sajátos látásmódja. Ha nem, akkor lehet bármilyen szépségkirálynő, csak egy üres kesztyű marad ;))
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!