Hol lehet olyan körömlakkot kapni ami UV fényre szárad, mint a kozmetikusoknál?
Így nem kellene órákat várnom mire megszárad. És UV lámpát honnan lehet beszerezni? Sokba kerül?
Nem akarok műkörmöt, csak a saját körömre szeretnék szép lakkot, csillámokat festeni.
Körmös szakboltokban,fodrászboltokban lehet kapni.
UV lámpa is ott van. Én tavaly akciosan vettem 10 ezerért egy középkategoriás lámpát,a fényzselé 1000-1500 ft körül van.
Értem.
Szoval akkor nem minden körömlakk szárad meg UV fényre, csak a speciálisan erre a célra gyártott, ugye?
A műköröm nagyon roncsolja a körmeimet ezért szeretnék csak sima lakkot, de inkább itthon csinálom meg minthogy kozmetikushoz járjak.
Még egy kérdés:
A fényzelére szórjam rá a csillámokat és már kész is? Vagy hogyan legyen csillámos a körmöm?
Azért nem annyira tartós,mint mükörmön. A saját körmöd nem olyan sima,ezért a lakkrétegek fognak leválni.
Úgy lakkozz,hogy 1 réteg alapozó lakk,rá 2 réteg szines+erre a csillám,disz stb.,a végén 1 réteg uv zselé.
Igy elég tartos lesz.
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!