Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol lehet olyan körömlakkot...

Hol lehet olyan körömlakkot kapni ami UV fényre szárad, mint a kozmetikusoknál?

Figyelt kérdés

Így nem kellene órákat várnom mire megszárad. És UV lámpát honnan lehet beszerezni? Sokba kerül?

Nem akarok műkörmöt, csak a saját körömre szeretnék szép lakkot, csillámokat festeni.

2009. márc. 6. 16:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Körmös szakboltokban,fodrászboltokban lehet kapni.

UV lámpa is ott van. Én tavaly akciosan vettem 10 ezerért egy középkategoriás lámpát,a fényzselé 1000-1500 ft körül van.

2009. márc. 6. 16:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Értem.

Szoval akkor nem minden körömlakk szárad meg UV fényre, csak a speciálisan erre a célra gyártott, ugye?

A műköröm nagyon roncsolja a körmeimet ezért szeretnék csak sima lakkot, de inkább itthon csinálom meg minthogy kozmetikushoz járjak.

2009. márc. 6. 16:12
 3/8 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés:

A fényzelére szórjam rá a csillámokat és már kész is? Vagy hogyan legyen csillámos a körmöm?

2009. márc. 6. 16:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen,csak a spec.lakk szárad uv-re. Ha elmondod az eladónak,hogy mire akarod használni,akkor a megfelelö terméket fogja adni.
2009. márc. 6. 16:21
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi:)
2009. márc. 6. 16:24
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szoktam,hogy a szines lakkba szóróm v. ecsettel viszem rá és a zselével a végén átkenem és lámpa alá teszem 1-2 percre. Fedőlakként használd.
2009. márc. 6. 16:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Értem. És így hogy nincs rajta tipp, így is megmarad rajtam a körömlakk 1 hónapig? Nem kopik le a víztől? Mert a sima körömlakkok pár nap alatt lekopnak:(
2009. márc. 6. 16:29
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem annyira tartós,mint mükörmön. A saját körmöd nem olyan sima,ezért a lakkrétegek fognak leválni.

Úgy lakkozz,hogy 1 réteg alapozó lakk,rá 2 réteg szines+erre a csillám,disz stb.,a végén 1 réteg uv zselé.

Igy elég tartos lesz.

Sok sikert

2009. márc. 6. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!