Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Paco Rabanne 1 Million, vagy...

Paco Rabanne 1 Million, vagy Black XS?

Figyelt kérdés
Keresek egy nagyon ERŐS és tartós parfümöt, ami feltűnő. A 1 Million illatát ismerem, de eredeti parfümöt még nem próbáltam, így sem erről, sem a Black XS-ről nem tudom, milyen erős és tartós. :) Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. ápr. 25. 08:21
 1/9 anonim ***** válasza:
szerintem Black XS
2011. ápr. 25. 09:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
én az 1 millionra szavazok :D ha eredeti, akkor isteni az illata és nagyon-nagyon tartós.
2011. ápr. 25. 10:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
1 million egyértelműen. Annyira fantasztikus az illata, barátom is ezt használja, szinte elkábulok, ha megérzem:)))
2011. ápr. 25. 11:46
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen :)

És erős is a 1 million, vagy csak tartós? :) Igazából nem szeretnék olyan illatot, ami fellöki az embert egy kilométer távolságból, de azért szeretném, hogy érezze, aki mellett elhaladok.

Mondjuk ez biztos attól is függ, mennyit használok belőle, de pl. a 1 millionról azt hallottam, hogy elég 2 fújás is és egész nap érzem és nem is szükséges több..

2011. ápr. 25. 14:03
 5/9 anonim ***** válasza:
Ahogy mondod.:) Nem tolakodó, de nagyon intenzív:)
2011. ápr. 25. 14:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő jó, szerintem a Black XS-nek jobb az illata, de a 1 million a fantasztikus :D:)
2011. júl. 25. 11:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszi koszi :D
2011. júl. 26. 15:38
 8/9 anonim válasza:
Én is a Black XS-esek között voksolok.Ma fújtak parfümériába a csuklómra mert megakartam mutatni bnőmnek, hát a következményeket itthon nem írom le :-D :$
2012. aug. 17. 17:59
 9/9 anonim válasza:
Természetesen volt one millionom is, az sem rossz, de nekem annyira nem jött be :) Viszont a Black XS 100milis 20900ft parfümériába, netről nem merek rendelni nehogy hamisat fogjak ki.
2012. aug. 17. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!