Miért 'buborékosodik' a körömlakk a körmeimen?
... első elképzelés, szar a körömlakk?
Második: Szar a körmöm?
Nagyon idegesít már... Várom a válaszokat és előre köszönöm!
szia! én értelmes választ adok:)
régen nekem is buborékosodott és igencsak a kukába akartam dobni minden lakkot a körmömmel együtt://
aztán később rájöttem hogy azért buborékosodik mert nem tiztítottam le elötte a körmömet, és amikor vittem fel a körömlakkot a körmömre akkor az első húzásnál jó volt, aztán a többi már kezdett buborékosodni. Ez azért van mert azt a sok baktériumot mind bevittem az ecsettel a körömlakk dobozába, üvegébe, és az egy idő után beleragad. lehet hogy a minőségén nem látszik, de buborékosodni fog.
és ez igaz:)
Akkor kuka a körömlakk :\
Köszi még egyszer ;)
Ne dobd ki! Azért buborékos, mert rosszul rázod fel! NE úgy rázd fel hogy fel-le-fel-le!! Úgy kell, hogy a két tenyered közé rakod a lakkot, és mintha dörzsölnéd a tenyered...érted remélem...:) Ha fel-le rázogatod, akkor levegőbuborékok kerülnek a lakkba, azért olyan.
26/l
első vagyok.
nekem is megvan a magam véleménye a te válaszodról:))
ja és ha már oltasz,akkor ne dobjál be mögé egy mosolygósat
:: :D
én csak most írok ide először, de amúgy az aki a hűtőset mondta az nem hülyeség. ez tényleg így van.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!