Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek Magyarországon...

Szerintetek Magyarországon miért nincs egy ilyen alkatú modell se?

Figyelt kérdés

[link]

Ő egy osztrák modell.

2011. ápr. 23. 11:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ez egy vékony lány. Szerintem sok vékony modell van.

Vagy a pasira gondoltál?

2011. ápr. 23. 12:06
 2/14 A kérdező kommentje:

Igen, vékony, de a lábai sokkal "vastagabbak" mint a magyar modelleknek.

Hasonlítsd hozzájuk:

[link]

[link]

2011. ápr. 23. 12:56
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
Én nem csodálkozom azon, hogy ez az elefántlábú típus nem jön be az embereknek. Nekem sem.
2011. ápr. 23. 13:02
 4/14 anonim ***** válasza:
47%

Gyanítom azért nincs, mert ha valaki karriert fut be, akkor a nagy divatházak kifutóin van. Oda meg hosszú vékony lábú, gebe nők kellenek. Ezt az osztrák csajt még nem láttam, el tom képzelni valami otto szintű katalógusban és ennyi.

Amúgy az életben csinosabbnak tartom, de modell? Ki van csukva. Alacsonynak is tűnik, én is vagyok ennyire modellalkat akkor már. :D Amúgy vannak kétszár kilós kislányok is portfólióval, de ők se lesznek modellek. :D

2011. ápr. 23. 13:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Ő volt egy-két éve a Germany's Next Topmodel győztese.
2011. ápr. 23. 13:07
 6/14 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 23. 13:11
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
Az osztrák/német nők olyan rusnya tramplik, hogy ez még a jobbfajtának számít náluk. Claudia Schiffer volt a 90-es években a németek egyetlen nagy dobása, aztán próbálkoztak az amúgy helyes arcú Heidi Klum-mal, de rajta meg látszik, hogy Brünhilda-alkat, csak szigorú diétán tartják.
2011. ápr. 23. 15:19
 8/14 anonim ***** válasza:

akit linkeltél a nagy átlag.. vannak ők,meg vannak a modellek. így minden 3. kicsit soványabb magas lány mehetne modellnek.

amugy szerintem a németek igenis szépek. nemtudom az utolsó kommentelő volt-e már az országban,de nem sok csúnya német lány van,sztem gyönyörűek :)

18L

2011. ápr. 23. 22:35
 9/14 anonim ***** válasza:
Utolsó, bizton állíthatom, hogy többet voltam, többek között mert német szakos bölcsész a végzettségem.
2011. ápr. 23. 23:15
 10/14 anonim ***** válasza:
Az, hogy az osztrák nők nagy része trampli elég nagy kamu.. éltem ott 10 évet, hogy mondhassam, hogy ez e f.szság.. a németeknél is vannak szép nők, főleg a bajoroknál fordulnak elő meg a sváboknál.. a másik meg,hogy ez a "osztrák nő" max papíron osztrák a neve, meg a bőrszíne is eléggé nem német. :D
2011. ápr. 25. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!