Pasik! Nektek bejön ha egy csaj feneke kicsit laposabb mit amilyen lehetne?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 21. 21:41
3/10 anonim válasza:
Hát öcsém ez nem kicsit laposabb, hanem inkább olyan mint egy.. hmm, mi is... ja igen!! DESZKA!!!
4/10 A kérdező kommentje:
hehe..nem azt kérdeztem h mi a véleményed hanem h bejön vagy nem..magyarul elég lett volna egy igen vagy egy nem is -.-
2011. ápr. 21. 23:00
5/10 anonim válasza:
Bocsi én lány vagyok. Hát nem igazán látszik a képen, de ha nem vagy vele megelégedve tornázz rá minden nap. Háton fekszel, a lábad behajlítod, talpad a földön. Megemeled és megfeszíted a csípőd majd le. Ezt csináld meg 100x mindennap.
25N
6/10 A kérdező kommentje:
köszi :)
2011. ápr. 21. 23:07
7/10 anonim válasza:
kicsid rád a bugyiiii :D tornázz mert nem szép a popód...
8/10 A kérdező kommentje:
köszi :D
2011. ápr. 21. 23:57
10/10 anonim válasza:
nem jön be... :( A fenék szerintem az egyik legszexibb rész a nőn. :D Legyen jó nagy és formás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!