SÜRGŐS! Mit vegyek fel első randira?
1,5 óra múlva indulnom kell és teljesen kétségbeestem :/ van egy fekete csőszárú nacim, eddig ok. tuti ezt veszem fel, mert ez az 1 ami normálisan néz ki, a többi mosásban, szoknyába meg nem akarok menni. De mi legyen a felső? legyen divatos? laza? party-s? kislányos? :S és a smink? mondjatok kérlek jó sminkötleteket... vmi szép visszafogottat.
a hajam most mostam meg, nagyonpici göndörség van benne, de nem áll jól az összefogott/konty, stb... a kiengedett viszont már uncsi. ja, a vállamig ér.
és cipő? legyen balett, vagy picimagassarkú, vagy sportcipő?
HELP! :)
szerintem sminknek valami füstöset, barnával vagy feketével + egy kis szájfény
én egy trendibb felsőt ajánlanék, mondjuk valami hosszítottat derékövvel + MAGASSARKÚ :))))
szerintem a hajad kiengedve legyen :)
sok sikert :)) majd írj h sikerült a randi
http://www.youtube.com/watch?v=zupy7R4uR2g
akkor szerintem ez lesz a smink, meg találtam egy félvállas ezüst-fekete felsőt :) egyébként 1 éve haverok vagyunk a sráccal, de még csak most mert randira hívni szal egy picit izgulok :)
jó volt :) a srác el volt ragadtatva, és azt mondta, kár, hogy nem mert hamarabb elhívni. hazakísért, aztán az ajtóban csak egy puszit adott :) de édes volt :)
köszönöm a segítséget ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!