Kifekhetek ilyenkor napozni? Vagy még nincs elég jó idő hozzá?
Nyugodtan feküdj ki a napra, elég melegen süt már és biztos megfog valamennyire a nap:)
Egy kedves ismerősöm mondta, hogy kint voltak az udvaron a gyerekekkel és topánka volt rajta, s ott maradt a lábán a topánka nyoma, szóval már megfogta egy kicsit a nap:)
15/L
Szerintem uzsgyi ki..
Engem már két héttel ezelőtt lefogott a nap és akkor sem volt 30fok. 17L
Fogsz barnulni tőle, de ne egyszerre akarj csoki lenni.
Fokozatosan szoktasd hozzá a bőröd, különben könnyen felégsz, lehámlik és akkor semmit sem ér az egész. De most is érvényes az, hogy a déli és kora délutáni napot kerülni kell.
Naptejjel meg nem fogsz barnulni. Inkább napozás után tusolj le és használj könnyű állagú hidratáló testápolót.
miaz hogy nem fog lebarnulni? és 1,5 órát voltam a napon és olyan piros lettem, hogy csak na :/ be kellett volna kenni magam :/
Én is kicsit ótzkodtam tőle, hogy mégis csak április van, mondom kimegyek kicsit a lábaim napoztatni :D azt levettem a felsőmet mert olyan melegem volt, aztán már csak bugyiba meg melltartóba napoztam :D
Nyugodtan kifeküdhetsz, én épp tegnap láttam a tisza-parton egy lányt feküdve a strandon. :DD
De szerintem ne 50 faktorosat, hanem max 15öset használj, ha tényleg leakarsz barnulni. :)
17:02,
ha pirosra sütteted magad, attól nem barnaságot szerzel, hanem melanómát, vagy bőrrákot és jó ráncos lesz a bőröd.
De végülis kinek mi jön be, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!