Csak én látom rosszul vagy Voksán Virág tényleg egyre szépül?
Figyelt kérdés
Eddig taszítónak találtam és rondának,de ezeken a képeken nagyon szép:) Női szemmel is.
2011. ápr. 20. 20:40
11/20 anonim válasza:
szerintem is jó csaj. tényleg erős a sminkje de attól függgetlenül ha csúnya lenne akkor azt a smink sem tudná annyira helyrehozni.
12/20 anonim válasza:
ilyenkor mutatkozik meg igazán, hogy milyen relatív a szépség... szépnek szép, de inkább "dögös". a nagyon szép nálam nem itt kezdődik.
13/20 anonim válasza:
szerintem visszataszító
amúgy ha nem lenne ekkora szája, ilyen barna és ilyen műmellű még talán szép is lehetne.....
14/20 anonim válasza:
jól benézted... még mindig ocsmány.
15/20 anonim válasza:
csak te látod rosszul..
esetleg ez a fotó kevésbé rossz róla..
16/20 anonim válasza:
Voksán Virág max még fiatalabb korában (mármint ennél fiatalabb) volt szép, nézz meg róla képeket... most undorító, főleg a szája és az aránytalanul nagy melle miatt
17/20 anonim válasza:
Eddig is szép volt de az idő múltával egyre gyönyörűbb vagy Virág!!!Elképesztően szexi vagy!!!Előzők jó nagy b*nkók!!!
18/20 anonim válasza:
Virág az öltézésed a szád a melled az alakod a mindened tökéletes!!!Gönyörű nő vagy lehet csufolgatni meg lepontozni meg mindent de ez teljes mértékben így van!!!
19/20 anonim válasza:
Azta ezeket a rucikat honann szerzi be magába Virág egy gyönyörű nő de ezekkel a ruhákkal tökéletes!!!
20/20 anonim válasza:
Eddig is szép volt de manapság már gyönyörű!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!