Ez csak szerintem nem normális? Hová fajul a világ?
Fiúk sminkelnek, magas szárú csizmát és harisnyát hordanak? Azon már túltettem magam, hogy festik a hajukat, meg vasalják, de ezek nekem olyan furcsák. Nem vagyok öreg, még csak 22 vagyok, mégis az utóbbi időben szörnyen öregnek, konzervatívnak érzem magam ezeket elnézve.. A múltkor is volt a fiúk sminkelésével kapcsolatban egy kérdés, ahova megírtam nem tetszésemet (csak annyit, hogy hova fejlődik a világ), és totál le lettem hurrogva, meg pontozva. És nem egy ilyen szimpla 3 pattanásra tesz 3 pötty korrektort kérdés volt, hanem rendes sminkről volt szó. Csak szerintem nem normális ez?
Írjatok kort és nemet is lécci!
Mindenkinek a saját magánügye, hogy hogyan öltözködik használ-e sminket stb. Mit kell ezen fröcsögni, acsarkodni?
Ha neked nem tetszik, az se baj, ne nézd. Nyílván rajtad/benned is van olyan dolog, amitől a másikat kirázza a hideg, de ezzel nincs semmi baj, senki sem tökéletes.
De miért kell ennyire rosszindulatúnak lenni? Hm? Te mit szólnál ha veled lennének ellenséges, rosszindulatú valaki?
Nem tudom, hogy lány vagy srác vagy kedves kérdező, de próbálj meg kicsit toleránsabb lenni.
Egyébként mi a baj a magasszárú csizmával? Vagy milyen csizmára gondolsz?
Én a lovaglócsizma-szerűekre, utcai kivitelben. Szerintem azzal nincs semmi gond, abszolút férfias viselet, csak itthon eltűnt a férfiak öltözködéséből. Menj nyugatabbra, rögtön fogsz látni télen csizmát viselő férfiakat.
Szóval, kicsit több toleranciát meg jóindulatot gyerekek, mindenkiben van olyan dolog amiért más megszólhatja!
Ellőttem írónak :
Nem arról van szó,hogy az ember nem toleráns a másikkal szemben,hanem arról van szó,hogy sokan teljesen természetesnek vesznek olyan dolgokat ami nem helyes.Jól írta itt valaki,lassan már ott fogunk tartani,hogy egy fiú menstruálni szeretne,de mivel ez lehetetlen lesz azért a betétet a lába közé teszi majd..Könyörgöm! vannak dolgok amikre nem irigyek vagyunk és nem bunkóskodni akarunk,de legyen már egy határ! Egy férfi legyen férfi ahogy egy nő is legyen nő..Miért jó az ha a férfiak festegetik magukat vagy nőies ruhákban járkálnak??Neked ez tényleg bejön?
Ha szerinted ebbe nem kne beleszólni,jobban mondva nyugodtan dugjuk a homokba a fejünket,és miért ne élhetne így bárki akai akar.nos akkor bármire lehet ezt mondani..
Akkor ne szóljunk ha egy nap 6 évesen már szexelnek a gyerekek..Legyünk toleránsak velük szembe is..Ne legyünk irigyek,hogy mi még 18 évesen kezdtük a nemi életet..
Akkor legyünk toleránsak azokkal a szülőkkel akik 3 évesen már festegetik a lányukat hogy szép nőies arcuk legyen..Ne irigykedjünk..Vagy legyünk toleránsak ha egy felnőtt férfi/nő a buszon vagy étteremben könyékig turkál az orrában,hiszen miért baj az ha csinálja???
vannak dolgok amik nem elfogadottak.Ilyen az ha egy férfi festi az arcát,nőiesedni kezd,vagy totál le szőrteleníti a testét..Hiszen akkor már nem is férfi az illető hanem homár!Szerintem nem baj,ha vannak emberek akik nem tetszésüket kiadják magukból...
Te komolyan teljesen normálisnak tartod,hogy egy férfit már egyre nehezebb megkülönböztetni a nőtől??,
Én nem tartom normálisnak..
nekem se teccenek az ilyen kis divatboyok, hát a hajvasalás...még lmegy, de csak mert bnőm pasija vasalja a haját. bár ...
amúgy ha modelkedik a f iú akkor még oké..
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!