Vélemény erről a tetkóról?
Csípőcsont??? ... ha az oldaladra gondolsz ,akkor az sehogyse intim tetovalas. Ha a medencecsont kornykere gonodlsz , es esetleg puncid folotti reszre is rafutna a tetko ..akkor feligmeddig intim tetko.
Szerintem ez a tetovalas egyik helyen se mutatna jol , es ha meglatnek egy csajon princess ,azaz hercegnő feliratot ...egybol elmenne az eletkedvem ,az jutna eszembe h csak egy bekepzelt ,magarol sokat gondolo hülye p*csa tetovaltat magara hercegnő feliratot.
24/F .... nekem is van jópár tetkóm.
Nemtudom ... korona tetko van egypar, es sztem nem csajos.
De azt tetovaltasd magadra ami hozzad közel all ,es van ertelme ... ne csak divatbol tetovaltass.
Ha hozzad a korona valamiylen okbol közel áll es hercegnőnek erzed magad ,akk csinaltasd meg :D
Ha ebbe a stilusba megcsinalnad ,a agyekod kornyekere ..ugy h ha nadrag van rajta az irast eltakrja es akk csak te mega pasid tudja h ott princess felirat ... a korona viszont kiltszodna .... ugy sztem jol nezne ki ... de szep korona legyen,diszitessel,igenyesen elkeszitve,ne ilyen ami a kepen van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!