Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Vélemény erről a tetkóról?

Vélemény erről a tetkóról?

Figyelt kérdés
A csípőcsontomra szeretnék tetováltatni egy koronát alá pedig princess felíratot. Ezt színesben. Ez már intim tetoválásnak számít? Fiúk mit szólnátok ha meglátnátok egy ilyet egy lányon? És lányok, nektek mi a véleményetek?
2011. ápr. 17. 21:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Én nem csináltatnék ilyet, de biztos jól néz ki:-D
2011. ápr. 17. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos szép és jó, de ha egyszer kismama leszel, baromi csúnya lesz utána..
2011. ápr. 17. 21:10
 3/7 lóf4szJankó ***** válasza:

Csípőcsont??? ... ha az oldaladra gondolsz ,akkor az sehogyse intim tetovalas. Ha a medencecsont kornykere gonodlsz , es esetleg puncid folotti reszre is rafutna a tetko ..akkor feligmeddig intim tetko.

Szerintem ez a tetovalas egyik helyen se mutatna jol , es ha meglatnek egy csajon princess ,azaz hercegnő feliratot ...egybol elmenne az eletkedvem ,az jutna eszembe h csak egy bekepzelt ,magarol sokat gondolo hülye p*csa tetovaltat magara hercegnő feliratot.

24/F .... nekem is van jópár tetkóm.

2011. ápr. 17. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Beképzeltnek és libásnak hangzik. Ki nevezné saját magát hercegnőnek, aki nem beképzelt?
2011. ápr. 17. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:
és ha a felírat nincs ott?
2011. ápr. 17. 22:37
 6/7 lóf4szJankó ***** válasza:

Nemtudom ... korona tetko van egypar, es sztem nem csajos.

De azt tetovaltasd magadra ami hozzad közel all ,es van ertelme ... ne csak divatbol tetovaltass.

Ha hozzad a korona valamiylen okbol közel áll es hercegnőnek erzed magad ,akk csinaltasd meg :D

2011. ápr. 17. 22:48
 7/7 lóf4szJankó ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Ha ebbe a stilusba megcsinalnad ,a agyekod kornyekere ..ugy h ha nadrag van rajta az irast eltakrja es akk csak te mega pasid tudja h ott princess felirat ... a korona viszont kiltszodna .... ugy sztem jol nezne ki ... de szep korona legyen,diszitessel,igenyesen elkeszitve,ne ilyen ami a kepen van ...

[link]

2011. ápr. 17. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!