Lányok, belinkelnétek nekem, hogy számotokra mi az álomalak, amit ha elérnétek nagyon boldogok lennétek? :]
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:29
Szóltam hozzád? :O Mellesleg ha tudnám, melyik a tiéd, valószínűleg ugyanezen a véleményen lennék róla, hiszen a felsoroltak egyike sem az én szépségideálomra hasonló. Tudod az embereknek különbözik az ízlésük. Az, hogy te ezen trollkodsz viszont csak téged minősít.
Ez tényleg gyönyörű,amit az egyik válaszoló linkelt: [link]
Ezenkívül pedig még,az én kedvenceim:
és
- nagyjából én is így nézek ki,csak talán nincs (sajnos) "ekkora" mellem.
Nekem az ilyen alak tetszik.
Egy nőn szerintem az a a szép,ha van mit fogni (és ha választani kellene akkor számomra inkább egy olyan nő kellene-ha férfi lennék,akin van egy kis felesleg,mint egy olyan nő akinek zörögnek a csontjai.
Szerintem egy nő attól szép,és nőies,ha van csípője,szép (inkább nagy,mint kicsi) feneke,van melle,és formás,kicsit izmos lábai illetve karja.
Ha valaki nőnek születik,akkor legyen már nőies kinézete,és ne ilyen,mint pl: [link] -mert szerintem ennek a nőnek valami katasztrófa "alakja" van ezen a képen.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!