Szerintetek.158cm,50kg és 80d-s mell ideális?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 17:26
22/33 A kérdező kommentje:
Igazság szerint, nem nagyon látszik képen hogy mekkorák a melleim, És nem a kérdésre válaszolt, én azt kérdeztem ideális e :)És igen tisztában vagyok vele :) De köszönöm a válaszát.
2011. ápr. 17. 18:05
23/33 anonim válasza:
A melleid szépek, de csípőd derekad nincs is, egybefolyik.:S
24/33 anonim válasza:
most őszintén, mit számít, hogy mekkora a melled, lehet, hogy bűnronda az arcod? Jó persze könnyű azt írni, hogy "szép vagyok"... A kérdésből és a válaszaidból is jól látszódik, hogy csak önfényezésről van szó.. a felhasználóneved és e-mail címed pedig csak annyit jelent: FAKE!
25/33 A kérdező kommentje:
Igazság szerint, Csak unalomból kérdeztem. Hogy ideális-e ? De, szinte senki se erre válaszolt."Ha kommentet írsz, tartsd be a következőket:
# Ne OFFolj! Azaz ne kezdj új téma boncolgatásába, új, a kiírttól teljesen eltérő kérdések feltételébe!"
2011. ápr. 17. 18:45
26/33 A kérdező kommentje:
Mindenkit szeretnék megkérni arra h csak is a kérdésre válaszóljon, Minden egyéb komment nem nagyon érdekel, De köszönöm a kommenteket!(UI:És nem arra voltam kíváncsi h milyenek a melleim vagy az alakom)
2011. ápr. 17. 18:53
27/33 anonim válasza:
Mihez képest ideális...
Az 50 kg-hoz nekem nem tűnik ideálisnak a 80-as hátkörméret.
A D kosár sem túl jellemző, de előfordulhat. (Csak általában nem 14 évesen. Bár minden megtörténhet.... xD)
28/33 anonim válasza:
Csinibaba, ha nem lennél 14 éves Petike akkor azt mondanám, hogy ideális. De a 80D melled se fogna meg, ha hazugságaid is 80D-ben mérhető:) Nem a mell a lényeg, hanem ami mögötte van;) Remélem tudod.
29/33 anonim válasza:
mihez szeretnéd, hogy ideális legyen ? főzéshez, takarításhoz, olvasáshoz, öööö krumpli szedéshez pont jó !!! :D:D
30/33 anonim válasza:
Lehetetlen hogy ilyen alacsony termettel és 50 kilóval 80-as legyen a körméreted.
Én 75 C-re saccollak, de amúgy nagyon csinos alakod van!
26L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!