18 éves lány vagyok És 150 cm, nőhetek még?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 17. 16:45
1/11 anonim válasza:
21-22 éves korig fejlődik a test azt hiszem, hülyeséget nem akarok mondani! De sokat már ne várj szerintem. Lányoknál amúgy sem baj ez a 150cm
2/11 anonim válasza:
Ennyi idősen már nem valószínű, ha későn érő vagy esetleg néhány centit, de csodát ne várj.
3/11 anonim válasza:
A nők 19 éves korig nőhetnek, de szerintem te már nem fogsz.
4/11 anonim válasza:
Nem fogsz szerintem, maximum 1-2 centit, de nyugi, nem olyan kevés ez.
5/11 anonim válasza:
Én 162 centinél megálltam 12 évesen, és 18 évesen még nőttem hozzá 2 centit. De ez alkati.
6/11 anonim válasza:
Már biztos nem nősz. én 16 éves koromig nőttem és 160 centi vagyok. :)
25N
7/11 anonim válasza:
Ha nekiállsz kosárlabdázni, akkor még nőhetsz akár 5 cm-t is!
Én így nőttem 162-ről 167 cm-re és még lehet hogy növök!
8/11 anonim válasza:
Utolsó, honnan tudod, hogy a kosárlabdázástól nőttél és nem nőttél volna ugyanennyit, ha nem kosarazol? Sportolástól nem lehet nőni szerintem.
9/11 anonim válasza:
14:10 vagyok. Onnan, hogy elmúltam 23 éves és előtte évekig szinte semmit sem nőttem.
10/11 anonim válasza:
Szija:)
Énis 150 cm vagyok,15 éves,nőni sztem már én sem fogok,sajna ilyenek a géneim..=/
Azt szeretném kérdezni,hogy te hogyan tudsz felnőtesebbnek látszani(smink,öltözködés,tartás,járás,beszéd)?Minden érdekelne,mert nekem ezzel vannak gondjaim.=/
Előre is köszii:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!