Hogyan induljak el reklám modellnek?
Figyelt kérdés
18/L 169cm/63kg formás vagyok..nem duci.2011. ápr. 17. 09:00
1/10 anonim válasza:
Sehogy, a reklámokat mindenki utálja...
2/10 anonim válasza:
Csináltass magadról egy portfóliót, /5o ezernél kezdődik/, és küld be reklámügynökségekhez, de legjobb, ha te viszed be azokat.
3/10 anonim válasza:
szia! ne haragudj, én nem akarlak kiábrándítani csak én is modellkedem, de a magasságodhoz képest a 63 kg sok. vagyis nem sok, mert biztos formás, csak a modellvilágban ez másként van... én is pont olyan magas vagyok mint te és 55 kg-ról kellett lefogynom 50-re :( viszont szerintem egy próbát megér, mert lehet, hogy nem mindenhol anorex modelleket keresnek. pár modellügynökség: Icon Model, AngelFaces, E'clat, Attractive.
Ezek nagyon jók, neves ügynökségek, a jelentkezésnél töltsd ki az adatlapot és küldj magadról natúr képet (portré és teljes alakos.) Nekem így sikerült bejutnom :) sok sikert!
4/10 anonim válasza:
Én is modellkedtem, és a 63 kg az tényleg elég sok, a magasságodhoz képest, ahol én voltam ott mindenki 175 fölött volt, és kb 55 kg. Szval biztos, hogy így nemigazán lehetsz modell.
5/10 anonim válasza:
De igaz, nem biztos hogy mindenhol vékonyabb modelleket keresnek. De azért ha bejutsz vhova, vagy meglátnak a castingon biztos mondják h fogynod kell.
6/10 anonim válasza:
Alacsony vagy.És nem modellalkatú.
7/10 anonim válasza:
fotómodellnek nem kell 175 cm+-nk lennie. írtam hogy én is 169 cm vagyok, és tavaly benne voltam az im-ben... viszont a súlya tényleg sok.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen csajok :))))) persze gondoltam h sok lesz a súlyom :SSS Csak annyira jó lenne ruhákat reklámozni.. ilyesmi :DDD Mindenesetre köszönöm mindenkinek :D
2011. ápr. 17. 14:45
9/10 anonim válasza:
szerintem ha ez az álmod akkor ne add fel :) ha fogyni szeretnél akkor meg végképp ne, ha téged is zavar esetleg a kis súlyfelesleg akkor tegyél ellene mindenképp :) ne csak a modellkedés miatt hanem amúgy is
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen igyekszem :D
2011. ápr. 17. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!