Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek a fiúknak a...

Szerintetek a fiúknak a nyakon-tetkó gáz?

Figyelt kérdés
Már egy ideje azon gondolkozok hogy csináltatnék egy tetoválást a nyakamra. Csináltathatnék máshova is de ahhoz izom kéne:) azt pedig még nem szereztem be:D. A nyaktatoo meg tetszik. De ehhez lányok véleményére is szükség van nomeg fiúkéra is. Nem egy nagy méretű tetkóra gondolok hanem szolidabbra, de tippem nincs hogy milyen szimbólumot vagy jelet karcoltassak oda. Szerintetek?
2011. ápr. 14. 17:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem.
2011. ápr. 14. 17:57
 2/11 anonim ***** válasza:

magától a mintától is függ, de szerintem vagány dolog.

/ pl: XxX / :)

2011. ápr. 15. 02:08
 3/11 anonim ***** válasza:

Hát az XXX csak akkor nem gáz ha tényleg straight edge az illető.

Valami szép szöveg, kereszt, geometrikus minta (nem tucatnonfi mert az gáz: [link] Hanem pl kör, vagy ilyesmi: [link]

Persze attól is függ mi illik hozzád, milyen személyiség vagy.

2011. ápr. 15. 09:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat;) és a kínai jelekről mit gondoltok? azoknak könnyebben meg is találom a jelentésüket.
2011. ápr. 21. 18:40
 5/11 anonim ***** válasza:

Attól függ, hány éves vagy. Ha már 60 akkor már mindegy, ha fiatalabb vagy és nem hosszú hajad akkor ne csináltass.

Szerintem nem örülnél neki ha majd a munkahelyedre a tetoválásod miatt nem vennének fel. Nekem tetszik nyakon, de a kínai jel az nagyon nem. Nekem a "villám"hoz hasonló minták tetszenek, de mivel nem lehet eltakarni ezért nem ajánlom.

Csináltass olyan helyre, amit ha kell el tudsz takarni, gondolnod kell a jövődre is mivel életed végéig rajtad lesz.

Nekem a lábfejemtől a bokám fölé-ig van motívum, de a térdemig szeretném felvezetni, de ezt nadrággal el tudom takarni. De nyáron szandálban voltam melózni, nem szólt a főnököm, pedig irodába dolgozok, de szerencsére nem kell ügyfelekkel találkoznom. 23/N

2011. ápr. 24. 20:29
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen erre is gondoltam, és felelősségteljes döntés lenne a nyakra-tetkó :) Igazából túl vagyok egy krízisen és ez a tetkó jelezné hogy túl vagyok rajta, meg csináltam. Emlékeztetni fog arra hogy sikerált elérnem valamit, vagy inkább túlélnem. Változást szeretnék. olyan időszakoim volt ez amit szeretnék "emlékezetessé tenni" bármi áron. egyébként ha munkáról van szó létezik alapozó is:) bár lhet rossz módszer. Amúgy 18 vagyok és rövid a hajam:)
2011. ápr. 24. 22:03
 7/11 LadyMissStella ***** válasza:

Nem gáz :)

Láttam már fiúknál. Pl. :

[link]

2011. ápr. 25. 13:53
 8/11 anonim válasza:
0%
Véleményem szerint(lány vagyok) nem gondolod át a tetoválást teljesen. Gondolj bele, megcsináltatod mondjuk 18 évesen amikor a bőröd a legfeszesebb. Mi lesz 60 éves korodra, mikor már ráncosodsz? Amúgy szerintem nőkön, férfiakon egyaránt gusztustalan a tetoválás.
2011. ápr. 25. 16:28
 9/11 anonim ***** válasza:

20:29-es vagyok

Megnézem én azt hogy be alapozózod majd minden reggel, és napi 1 tubusnyit elhasználsz, sőt egy jó kozmetikus tudja eltüntetni, egy kis időre, de nem minden nap.

De a te életed!

2011. ápr. 25. 21:07
 10/11 anonim ***** válasza:

amennyire ez a generáció már tele van varrva, 10-15 év múlva fel se fog tűnni senkinek, olyan lesz mint a fülbevaló. Elég sok munkahelyen nem probléma, mert az a fontos hogy mit teszel le az asztalra és nem a bájmosolyod.

Vénemberként meg ígyis-úgyis 'ronda' meg ráncos leszel, szerintem hülyeség azért nem csináltatni csak mert 35-40 évig jól néz ki, de majd az életed utolsó 5-10 évében lehet hogy eltorzul. Már ha egyáltalán megéred azt a kort.

2011. ápr. 26. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!