Szerintetek a fiúknak a nyakon-tetkó gáz?
magától a mintától is függ, de szerintem vagány dolog.
/ pl: XxX / :)
Attól függ, hány éves vagy. Ha már 60 akkor már mindegy, ha fiatalabb vagy és nem hosszú hajad akkor ne csináltass.
Szerintem nem örülnél neki ha majd a munkahelyedre a tetoválásod miatt nem vennének fel. Nekem tetszik nyakon, de a kínai jel az nagyon nem. Nekem a "villám"hoz hasonló minták tetszenek, de mivel nem lehet eltakarni ezért nem ajánlom.
Csináltass olyan helyre, amit ha kell el tudsz takarni, gondolnod kell a jövődre is mivel életed végéig rajtad lesz.
Nekem a lábfejemtől a bokám fölé-ig van motívum, de a térdemig szeretném felvezetni, de ezt nadrággal el tudom takarni. De nyáron szandálban voltam melózni, nem szólt a főnököm, pedig irodába dolgozok, de szerencsére nem kell ügyfelekkel találkoznom. 23/N
20:29-es vagyok
Megnézem én azt hogy be alapozózod majd minden reggel, és napi 1 tubusnyit elhasználsz, sőt egy jó kozmetikus tudja eltüntetni, egy kis időre, de nem minden nap.
De a te életed!
amennyire ez a generáció már tele van varrva, 10-15 év múlva fel se fog tűnni senkinek, olyan lesz mint a fülbevaló. Elég sok munkahelyen nem probléma, mert az a fontos hogy mit teszel le az asztalra és nem a bájmosolyod.
Vénemberként meg ígyis-úgyis 'ronda' meg ráncos leszel, szerintem hülyeség azért nem csináltatni csak mert 35-40 évig jól néz ki, de majd az életed utolsó 5-10 évében lehet hogy eltorzul. Már ha egyáltalán megéred azt a kort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!