Mit gondoltok erről? Modellkedés?
Szia! Nekem is ez volt az álmom kiskorom óta, lett is portfólióm, de sajnos nem a legjobb, sőt egy pocsék ügynökségnél, ráadásul rengeteg pénzt elkértek... azóta is csak fizetős tanfolyamokra "választottak ki/hívtak be meghallgatásra" egy rendes munkám nem volt... modell tanfolyamot is végeztem, oklevelem is van.. de engem elsodort az élet ebből a szakmából, legalábbis egyenlőre.
Szoval csak annyit tudok mondani ha már sokan visszahívtak, ráadásul fel figyeltek rád... -vipen- ... akkor szerintem nem kell hogy önbizalom hiányod legyen! csak fel a fejjel, gondolj bele, nemmindenkinek adatik meg a lehetőség! ha már belekerültél, ne lépj vissza! nagyon sok sikert kívánok neked, és tényleg csak azt tudom tanácsolni hogy vágj bele, biztosan nem a csunyaságodért történek veled amik történtek ;) :)

Jó, de mi a kérdés?
Nem mellesleg ha nem akarod magad mutogatni akkor óvónőnek kéne menned és nem a vip-re töltögetni képeket és modellkedni.
"Nem nagyképűségből, de egyszerűen nem érzem, hogy szép lennék."
Ennek a mondatnak mi értelme?

Figyelj. Beválogattak. Ez nagyon sokaknak nem sikerül. Legyél tele önbizalommal, hisz annyira szép lehetsz, hogy mo. 3. legjobb fotósa csinált neked portfóliót! Ez csodálatos.
Ha nem tartod magad szépnek, nem is leszel az. Légy optimista, tartsd magad gyönyörűnek! Hisz ennyit elértél! Ez rengeteg.
Így sugározni fogsz, és szebb leszel mindenkinél!
És ezekszerint szép vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!