Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Modellkedés?

Mit gondoltok erről? Modellkedés?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hónapja kaptam vip-en egy levelet, hogy tetszenek a képeim , kiderült hogy ez a pasi magyarországon a 3. legjobb fotós. Hát elmentünk hozzá és csinált nekem egy portfóliót. Több helyre beadtam őket ( ügynökségekhez). Mindenhova visszahívtak, és mindenhova regisztráltak. De az a baj, hogy nem érzem magam jónak. Nem nagyképűségből, de egyszerűen nem érzem, hogy szép lennék. Kikorom óta ez az álmom, hogy modell lehessek és most az is lettem, de nincs elég önbizalmam. Mit tegyek?:| Mindig mikor megyek castingra akkor mindenkit szebbnek érzek mint én.:\
2011. ápr. 13. 20:27
 1/8 sweet_star válasza:
küldj 1 képet privibe
2011. ápr. 13. 20:28
 2/8 anonim ***** válasza:
nekem is küldhetsz :)
2011. ápr. 13. 20:33
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem szeretném magam megmutatni.:\ bocsi, csak mert valami ismerős is látja nem akarom:$
2011. ápr. 13. 20:35
 4/8 anonim válasza:
100%

Szia! Nekem is ez volt az álmom kiskorom óta, lett is portfólióm, de sajnos nem a legjobb, sőt egy pocsék ügynökségnél, ráadásul rengeteg pénzt elkértek... azóta is csak fizetős tanfolyamokra "választottak ki/hívtak be meghallgatásra" egy rendes munkám nem volt... modell tanfolyamot is végeztem, oklevelem is van.. de engem elsodort az élet ebből a szakmából, legalábbis egyenlőre.

Szoval csak annyit tudok mondani ha már sokan visszahívtak, ráadásul fel figyeltek rád... -vipen- ... akkor szerintem nem kell hogy önbizalom hiányod legyen! csak fel a fejjel, gondolj bele, nemmindenkinek adatik meg a lehetőség! ha már belekerültél, ne lépj vissza! nagyon sok sikert kívánok neked, és tényleg csak azt tudom tanácsolni hogy vágj bele, biztosan nem a csunyaságodért történek veled amik történtek ;) :)

2011. ápr. 13. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:

Jó, de mi a kérdés?

Nem mellesleg ha nem akarod magad mutogatni akkor óvónőnek kéne menned és nem a vip-re töltögetni képeket és modellkedni.

"Nem nagyképűségből, de egyszerűen nem érzem, hogy szép lennék."

Ennek a mondatnak mi értelme?

2011. ápr. 13. 20:46
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát... ezzel a hozzáállással semmire nem viszed a szakmában. Bocsi.
2011. ápr. 13. 21:56
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a jókívánságokat.:$ Nagyon aranyos vagy, én is kívánok neked sok sikert az életben.:) És megpróbálok mindent bele adni:) Csak valahogy az önbizalom hiányzik..:\
2011. ápr. 14. 18:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Figyelj. Beválogattak. Ez nagyon sokaknak nem sikerül. Legyél tele önbizalommal, hisz annyira szép lehetsz, hogy mo. 3. legjobb fotósa csinált neked portfóliót! Ez csodálatos.

Ha nem tartod magad szépnek, nem is leszel az. Légy optimista, tartsd magad gyönyörűnek! Hisz ennyit elértél! Ez rengeteg.

Így sugározni fogsz, és szebb leszel mindenkinél!

És ezekszerint szép vagy :)

2014. szept. 21. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!