Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol szoktatok vásárolni...

Hol szoktatok vásárolni ruhákat, cipőket?

Figyelt kérdés

Lányok válasza érdekelne leginkább :)

Én a plázákat nem engedhetem meg magamnak. felsőket a turikból, nadrágokat és cipőket kínaikból szoktam.

2011. ápr. 12. 12:18
1 2
 1/11 anonim válasza:

mivel van egy 9hónapos fiam neki szinte mindent boltban, butikban vásárolok! így magamra nem jut annyi....cipőket én is kínaiból ill egészségpénztári kártyán szoktam a sholl-nál venni...nadrág felsők nekem is turiból van:D na meg az övek és a táskáim is:S szerintem ha több pénzem lenne akk is eljárnék turizni mert amiket ott veszek tuti nem jönnek velem szembe az utcán=)

19/N

2011. ápr. 12. 12:31
 2/11 anonim ***** válasza:

Nagyon sok ruhám a C&A-ból van és nem túl drága hely.

Cipőimet a Deichmannban veszem.

2011. ápr. 12. 13:13
 3/11 anonim ***** válasza:
Cipőket Deichmannban, Humanicban veszem. Felsőket csak akkor veszek, ha nagy leárazások vannak, főleg Jeans clubból, Tally Weijlből, Terranovából. Nadrágot is csak max 4000ért veszek, de van, hogy 4500ért két farmert vettem a Terranovában. Szóval mindent csak ólcsóért :)
2011. ápr. 12. 13:26
 4/11 anonim ***** válasza:

Tesco ruhaosztályán nagyon sok jó cucc van, és nem gázak, az F (and) F - nem tudok and jelet írni - pl. kifejezetten csinos, alapjáraton 5-7000 körül mozog az ár, de minden héten vannak más-más típusú terméekre 50-70% akciók! Pl. Városkapunál lévőben.

C und A szintán jó, és az Invázióban (Duna Plaza) is lehet jókat találni.

Turkálóba soha nem járok, nem bírom a szagokat ott meg magát a fílinget sem, de a fento boltokban szívesen vásárolok.

Cipő: Deichmann, vagy ha csak egy szezonre kell akkor kínai.

2011. ápr. 12. 13:27
 5/11 anonim ***** válasza:

Felsőket általában Tally Weijlben, Jeans Club-ban, Terranovaban, de minden üzletben körülnézek, viszont a legtöbb felsőm ebből a 3 helyből van.

Nadrágokat minden butikban.

Cipőt Deichmannban, vagy más cipősüzletben.

utolsó: úgy írhatsz &-t, hogy az ALT GR-t, és a C-t egyszerre nyomod. :)

2011. ápr. 12. 14:27
 6/11 anonim ***** válasza:

köszi :)

& (tényleg, sikerül :))

2011. ápr. 12. 14:31
 7/11 anonim válasza:
100%

Hááát....a kínaiban:D

De amikor bemegyünk Szolnokra akkor veszünk anyával márkásabb felsőt,farmert,cipőt.:))

Amúgy cipőt inkább a kínaiban veszek,mert sokat járkálok és lejárom.:DD

Turkálóba nem nagyon járok,de ha elmegyek akkor veszek sok márkás(!!) cuccot 100 forintokért:DD

12/L

2011. ápr. 12. 15:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Cipő: Deichmann, New Yorker (az utóbbiban csak leárazva, de úgy pl. 1500-ért vettem térd feletti csizmát, magassarkút, szóval :)))

Felső:turi, varrok, néha jeans club, takko, h&m, de általában ott, ahol megtetszik egy (rettenetesen válogatós vagyok), és elég olcsó. Ha olcsóbban meg tudom varrni, akkor méár nem veszem meg, hanem inkább varrok egy hasonlót :)

Nadrág: nem igazán hordok, amik vannak azok 5-7 évesek (igen, rámjönnek:D), butikokból, turiból

szoknya: turi, varrás

22/L

2011. ápr. 12. 18:09
 9/11 anonim ***** válasza:

Turik, C&A, Pimkie(L), H&M, Tally Weijl, New Yorker, S.Oliver, Tom Tailor, sportboltok, LoomFactory, Jeans Club vagy varrok magamnak:)

13L

2011. ápr. 12. 18:10
 10/11 anonim ***** válasza:

18:10es vagyok még:

cipők: Deichmann, kínai, Humanic, Reno, Stiefel König, Delka, turkáló, outletek

2011. ápr. 12. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!