Hol szoktatok vásárolni ruhákat, cipőket?
Lányok válasza érdekelne leginkább :)
Én a plázákat nem engedhetem meg magamnak. felsőket a turikból, nadrágokat és cipőket kínaikból szoktam.
mivel van egy 9hónapos fiam neki szinte mindent boltban, butikban vásárolok! így magamra nem jut annyi....cipőket én is kínaiból ill egészségpénztári kártyán szoktam a sholl-nál venni...nadrág felsők nekem is turiból van:D na meg az övek és a táskáim is:S szerintem ha több pénzem lenne akk is eljárnék turizni mert amiket ott veszek tuti nem jönnek velem szembe az utcán=)
19/N
Nagyon sok ruhám a C&A-ból van és nem túl drága hely.
Cipőimet a Deichmannban veszem.
Tesco ruhaosztályán nagyon sok jó cucc van, és nem gázak, az F (and) F - nem tudok and jelet írni - pl. kifejezetten csinos, alapjáraton 5-7000 körül mozog az ár, de minden héten vannak más-más típusú terméekre 50-70% akciók! Pl. Városkapunál lévőben.
C und A szintán jó, és az Invázióban (Duna Plaza) is lehet jókat találni.
Turkálóba soha nem járok, nem bírom a szagokat ott meg magát a fílinget sem, de a fento boltokban szívesen vásárolok.
Cipő: Deichmann, vagy ha csak egy szezonre kell akkor kínai.
Felsőket általában Tally Weijlben, Jeans Club-ban, Terranovaban, de minden üzletben körülnézek, viszont a legtöbb felsőm ebből a 3 helyből van.
Nadrágokat minden butikban.
Cipőt Deichmannban, vagy más cipősüzletben.
utolsó: úgy írhatsz &-t, hogy az ALT GR-t, és a C-t egyszerre nyomod. :)
köszi :)
& (tényleg, sikerül :))
Hááát....a kínaiban:D
De amikor bemegyünk Szolnokra akkor veszünk anyával márkásabb felsőt,farmert,cipőt.:))
Amúgy cipőt inkább a kínaiban veszek,mert sokat járkálok és lejárom.:DD
Turkálóba nem nagyon járok,de ha elmegyek akkor veszek sok márkás(!!) cuccot 100 forintokért:DD
12/L
Cipő: Deichmann, New Yorker (az utóbbiban csak leárazva, de úgy pl. 1500-ért vettem térd feletti csizmát, magassarkút, szóval :)))
Felső:turi, varrok, néha jeans club, takko, h&m, de általában ott, ahol megtetszik egy (rettenetesen válogatós vagyok), és elég olcsó. Ha olcsóbban meg tudom varrni, akkor méár nem veszem meg, hanem inkább varrok egy hasonlót :)
Nadrág: nem igazán hordok, amik vannak azok 5-7 évesek (igen, rámjönnek:D), butikokból, turiból
szoknya: turi, varrás
22/L
Turik, C&A, Pimkie(L), H&M, Tally Weijl, New Yorker, S.Oliver, Tom Tailor, sportboltok, LoomFactory, Jeans Club vagy varrok magamnak:)
13L
18:10es vagyok még:
cipők: Deichmann, kínai, Humanic, Reno, Stiefel König, Delka, turkáló, outletek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!