Fiúk! Ki szerintetek a legszebb nő a világon? Lehet képet belinkelni, híres nők neveit, stb.
16:11
Sarah?? De hisz ő nagyon csúnya... x) ÉS te sem vagy fiú... :D ( gondolok itt a (L)-re )
kérdező!
Megmondom, hogy nekem is, meg akiket ismerek, ezek a tulajdonságok jönnek be:
- a haj mindegy, csak ne legyen világosabb a bőrszínnél.
- Kevés, természetes smink.
- lehessen valamit fogni a lányon.
Ez a nő szerintem nem szép, de az alakja jó:
18:18
De jó, ilyenek vagytok akkor férfiak? Mert azt látom, hogy minden pasi (az enyém is) megnézi a divatos, magassarkús, festett hajú (ált. vörös, szőke fekete) nőciket és olyan átlagos párja van, mint én. Sokáig ezért voltam havonta más színű hajú, miniszoknyás, neccharisnyás csoda... Jó, nekem az arcom állítólag nagyon szép, de nekem sem az alakom nem tetszik, sem az öltözködésem, nem vagyok már annyira extravagáns, mint régebben, mikor mindenki megnézett. De az túlzás is volt már sokszor. :D
18:15
Szerintem is szép Sarah, és az arcáról írta a válaszoló hogy (L), ami egy emotikon, annyit jelent, hogy szereti (látni a szép arcát mondjuk). De mindenkinek köszönöm, ment a zöld kéz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!