Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk! Ki szerintetek a legszeb...

Fiúk! Ki szerintetek a legszebb nő a világon? Lehet képet belinkelni, híres nők neveit, stb.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 11. 12:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

miranda kerr

[link]

2011. ápr. 11. 17:03
 12/19 A kérdező kommentje:
Szóval átlagban barna, vékony, őzikeszemű nők. A vörös lány igaz, hogy festi a haját, de nagyon jó az összhatás, tényleg csinos. Amúgy lány vagyok és szeretnék egy olyan stílust, ami sokaknak bejön, nem kirívó de nem is túl visszafogott.
2011. ápr. 11. 17:55
 13/19 anonim ***** válasza:

16:11

Sarah?? De hisz ő nagyon csúnya... x) ÉS te sem vagy fiú... :D ( gondolok itt a (L)-re )

2011. ápr. 11. 18:15
 14/19 anonim ***** válasza:
szerintem pedig igenis gyönyörű nő! neked nem tetszik, te véleményed! abból pedig ne vonj le nagy következtetéseket, hogy ezt írtam "(L)". nem használok itt nagybetűt sem, na most akkor?
2011. ápr. 11. 18:18
 15/19 anonim ***** válasza:

kérdező!

Megmondom, hogy nekem is, meg akiket ismerek, ezek a tulajdonságok jönnek be:

- a haj mindegy, csak ne legyen világosabb a bőrszínnél.

- Kevés, természetes smink.

- lehessen valamit fogni a lányon.

Ez a nő szerintem nem szép, de az alakja jó:

[link]

2011. ápr. 11. 18:18
 16/19 A kérdező kommentje:

18:18

De jó, ilyenek vagytok akkor férfiak? Mert azt látom, hogy minden pasi (az enyém is) megnézi a divatos, magassarkús, festett hajú (ált. vörös, szőke fekete) nőciket és olyan átlagos párja van, mint én. Sokáig ezért voltam havonta más színű hajú, miniszoknyás, neccharisnyás csoda... Jó, nekem az arcom állítólag nagyon szép, de nekem sem az alakom nem tetszik, sem az öltözködésem, nem vagyok már annyira extravagáns, mint régebben, mikor mindenki megnézett. De az túlzás is volt már sokszor. :D

2011. ápr. 11. 20:11
 17/19 A kérdező kommentje:
Bocs. Nem az, hogy megnézi, hanem szinte gerjednek rájuk, mindig ők vannak középpontban. Nem vagyok rájuk irigy, csak nem tudom, egy "eredeti csaj" elérheti ugyanezt a hatást? Nem fogok kitűnni soha semmivel (pl. hajszín, vagy bőr mini). Ezért lepődtem meg. De köszönöm! :)
2011. ápr. 11. 20:14
 18/19 A kérdező kommentje:

18:15

Szerintem is szép Sarah, és az arcáról írta a válaszoló hogy (L), ami egy emotikon, annyit jelent, hogy szereti (látni a szép arcát mondjuk). De mindenkinek köszönöm, ment a zöld kéz! :)

2011. ápr. 11. 20:18
 19/19 anonim ***** válasza:

nekem ő az ideálom:

[link]

2011. dec. 8. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!