Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit tegyek a szemöldökfestékbe...

Mit tegyek a szemöldökfestékbe hogy befogja a bőröm?

Figyelt kérdés
Egy kis helyen hiányos a szemöldököm amit sehogy sem akar befogni a festék!! Segítsetek légyszi :)
2011. ápr. 9. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:
radírozd le először a szemöldököd bőrradírral, lehet, hogy ott picit zsírosabb a bőr, vagy hámfelrakódás van, amit nem látsz
2011. ápr. 9. 18:28
 2/5 anonim ***** válasza:
6-os oxival kell felvinni, de van akinek nem fogja be a bőrét akármit csinál.Amúgy sem túl tartós a bőrön maradó festék.Esetleg vehetsz grafitport(nem tudom árulnak e még fodrászkellékesben) és azt belekeverni, de ez csak sötét festékkel jó.Egy kozmetikus.
2011. ápr. 9. 18:30
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!megpróbálom mombinálni a kettőt! :)

Ha van esetleg még ötlet akkor azt szívesen várom!

2011. ápr. 9. 20:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Nekem is hiányos volt a szemöldököm (régen nagy divat volt, hogy sokan beleborotváltak egy csíkot, én is azt csináltam, sőt sokszor kiszedtem, és megmaradt a helye), de én ricinusolajat használtam rá három hétig, és elkezdtek nőni a kis szőke szálak, amiket aztán befestettem tartósan. Én így oldottam meg, a tartósfesték nem sokáig fogja befogni a bőrödet, néhány nap után biztosan lekopik.
2011. ápr. 9. 21:31
 5/5 A kérdező kommentje:

A ricinus olajat már mástól is hallottam! talán ez lesz a megoldás, hisz akkor kinőnek a kis szálak és hátha akkor már eredményesebben tudom befesteni!

Köszönöm szépen! :)

2011. ápr. 10. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!