21/32 anonim válasza:
hát ha nem érdekelnek a vélemények akk ne rakd ki.De én egyetértek az előzőkkel,nem tetszik a stílusod...
22/32 anonim válasza:
Aranyos voltál, mint minden kb 5 éves, de most.. ehh... ez a stílus nem nagyon jön be. Komolytalan, és homo. Pár év, és már neked sem fog tetszeni.
23/32 anonim válasza:
Te jó ég, egy ilyan aranyos gyerekből mivé fejlődtél ?
Remélem fejlődéstörténeti zsákutca vagy, belőled meg nem lesz semmi...
24/32 anonim válasza:
Az első kép nagyon aranyos..gondoltam, ebből a kisgyerekből biztos valaki helyeske lesz a következő képen, de nem így lett. Bocsi, de szerintem akár még helyes is lennél, ha úgy öltözködnél, mint egy pasi.
25/32 anonim válasza:
Pff... :D:D jókat röhögtem a hozzászólásokon:D szerintem nem a külsőddel van a baj:D már bocs, de le van szarva, h nézel ki:D vkinek úgyis bejön, vkinek nem.:D ízlések és pofonok:P én inkább arra lettem figyelmes, h ehhez mekkora ego kell, h itt mutogasd magad ?:D :D szerintem rohadt nagyképű vagy... de elérted amit akartál:D ígyis válaszoltak vagy 10en 20an :D
26/32 anonim válasza:
szerintem helyes srác vagy, hasonlítasz a barátomra :$
a hosszú hajat valószínűleg kinövöd majd, de most még fiatal vagy és legfőképpen jól áll, szóval nincs vele baj :)
19/L
28/32 anonim válasza:
hát régen cukibb voltál az fix. miért kell beállnod a sorba és neked is ilyen emos b.uzisan öltözködnöd?? mindenkinek ilyen a haja, szoros csőfarmer, dc, vagy converse.. annyira uncsi már..amúgy meg egy fiú ne nagyon fényképezze megát .. úgy fényképezted le magad mint valami kis nyuszika a szájtartásod is olyan fura..akkora gáz !
29/32 A kérdező kommentje:
18 vagyok
2011. ápr. 9. 12:29
30/32 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem tetszel....
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!