Lányok! Milyen borotvát használtok "OTT"?
Én vettem a Rossmannban egy csomag eldobhatós "női borotvát", számomra csak annyiban tűnik másnak a férfi borotvától, hogy színes :), azt használom hónaljra, lábra, de ott valamiért nem nagyon szedi le a szőrt, nem tudom vele teljesen leszedni, mert egyszerűen nem jön, pedig folyton mosom ki belőle a szőrszálakat közben.
Nem tudom, hogy a technikám rossz, vagy a borotva (ami a többi testrészemen jó, "ott" meg rövidre vágom előtte).
Ti milyen borotvát használtok, amivel sikerül is?
én vettem a dm-ben eldobhatót, úgy emlékszem 6 db volt egy csomagban és 500 ft körül volt
borotvahabbal még elmegy de nem egy csúcsminőség
legközelebb jobb minőségűt veszek
egyébként az epilátor is nagyon jó, nekem 2 hétig nm nő vissza tőle(lábon)
Nyugodtan le lehet írni, hogy szeméremdomb, vagy intim terület, nem csúnya szó egyik se, és hogy 'ott'-tal kelljen helyettesíteni.
Egyébként a gyantáztatás a legjobb. Régen én is borotváltam, de most, hogy gyantáztatok két hét után kezd újra nőni.
Nem kioktatni akartalak, csak a borotvától tényleg megerősödik a szőr, főleg "ott". De nem érdekel hányszor pontozol le, én sose dugom homokba a fejem és ha mástól kapok egy jó tanácsot, ami jobb módszer az enyémnél kipróbálom és ha esetleg beválik csak én jártam jól.
Az ember jót akar és ő a szar. Mind1, nem leszek vulgáris, de nem tűnsz valami értelmesnek.
Gondolom ezek után a vérnyomásod az egekbe, hisz hogy képzelem. De ezt a kérdést többé nem nyitom meg, mivel az ilyen ember véleménye nem érdekel (hogy te is értsd felesleges válaszolnod, nem olvasom el, de gondolom az ember háta mögött ráadásul névtelenül (!) a legkönnyebb beszélni).
Miért nem adott pontost válasz a harmadik? Azt kérdezted, hogy ki milyen borotvát használ szeméremtájékon, ő azt válaszolta, hogy semmilyet, mert gyantázza :D Szerintem egyértelmű.
Am. én is gyantapárti vagyok.
Hogy mi a különbség a női és a férfi borotva között, arról fogalmam sincs, mert anno használtam mindkettőt, és nem vettem észre semmi különöset.
L/20
Egyébként nem erősödik meg a borotvától a szőr, csak vastagabbnak tűnik, mivel nem az elvékonyodott szőrvég nő ki először, hanem a félbevágott szőrszál :) Szóval nem kell megijedni. Nem árt, de nem is használ "visszaszőrösödés" szempontjából.
L/20 (előző voltam)
Nem akartam bunkónak tűnni, csak nekem van egy olyan szokásom, hogy minden választ pontozok. És nekem az a pozitív válasz, ami a kérdésre válaszol. Csak meg akartam előzni a reklamációt, hogy miért lett lepontozva a kedves válaszoló. Azoktól a válaszoktól meg rosszul vagyok, mikor megkérdezem, hogy A és B közül mit válasszak, és valaki C-t mond.
A kérdésem a BOROTVÁRA vonatkozott, nem pedig egyéb alternatívákra. Próbáltam gyantát és epilátort is, nekem a borotva lett végül a megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!