Miért nincs mellük azoknak a modelleknek akiket divatbemutatókon látni?
2011. ápr. 7. 16:30
2/13 anonim válasza:
Mégis miből legyen mellük,mikor ilyen csontvázak? :D
3/13 anonim válasza:
Mert 40-45 kilosak és akik nagy mellel vannak megáldva azok nem tudnak ennyire lefogyni hogy "elfogadhatoak" legyenek a kifuto világában
5/13 A kérdező kommentje:
Akkor direkt ilyen deszka lányokat keresnek, de ezeken a ruha se áll jól...sztem
2011. ápr. 7. 16:35
6/13 anonim válasza:
de ezekre legalább nem kell annyira beigazítani! Mind ugyanolyan gizda, rádobják a ruhát, már mehet is! Gondold el a mellesebb, popsisabb Nőkre mindre külön kéne szabni!
7/13 anonim válasza:
"Akkor direkt ilyen deszka lányokat keresnek, de ezeken a ruha se áll jól...sztem"
Pontosan.SZERINTED.
Bezzeg az átlag magyar nőtipuson minden ruha csodásan áll.Tömzsi, husos, alacsony, rövidlábú...Nekem sem jönnek be az anorexiás lányok, de ha már választani kell..
8/13 anonim válasza:
Azert mert a legkissebb meretu ruhat kell hordaniuk. Nem ferne bele.
9/13 anonim válasza:
Mert nagyon soványak, és a mell nagy része zsírból van. Az ilyen alkatú (fiús) lányok alapból nem rendelkeznek magas zsírszázalékkal, ergo mellel sem.
10/13 anonim válasza:
A válasz írója 79%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:33
így igaz!!! mert aztán a rövidláb, meg a hájacskák sokkal jobbak... attól h egy lánynak kis melle van még lehet szép... lehet ezerszer szebb is, mint akárki aki nagy mellű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!