174 cm magas nő 68kg-al kövér?
174 magassághoz ha 50 kg lennél, az nem lenne túl jó. Egy ismerős csaj ilyen paraméterekkel eléggé csontsoványnak néz ki. Én a 175 / 65-70et tartom ideálisnak
30F
Ez lenne egy normális súly ehhez a magassághoz.
Csak elterjesztették, hogy az kirajzolódó bordák, meg a combok között átfújó szél az egészséges és esztétikus, ideális testalkat.
Ne idegeskedj ezen, biztos, hogy nem vagy kövér, de még túlsúlyos sem. Ha úgy érzed, van rajtad felesleg, akkor tornázz, sportolj, de ebből a súlyból nem hiszem, hogy fogynod kéne (ha hivatalosak akarunk lenni, bár ideális testsúly nem létezik, de ha mégis, magasság-100-10%, azaz a Te ideális súlyod 66,6 kg, amihez nagyon közel vagy:-))
Én ugyanilyen magas vagyok és 67 kiló. Mégis kezd kockásodni a hasam, mert sportolok. Egyáltalán nem kövér. Orvosilag is tökéletes.
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!