160 cm-es magasággal és 53 kilóval mehetek szerintetek szépségversenyre? Nem vagyok túl alacsony?
hát ez van... én mindig beleverem a fejem a távolsági buszba amikor leszállok, a magasságom miatt. nem gondoltak rám amikor tervezték, szörnyű :D
modell lehet, hogy nem leszel, se szépségverseny győztes, de ha tényleg szép az arcod mint ahogy írtad akkor örülj annak. mennyi csúnya lány van... szóval, érted :) amúgy meg az alacsony lányok cukker-mukkerek :D
én sem értem miért baj ha valaki ilyen alacsony,legalább szép.
van nekem is kettö ismerosom akik még a 160at sem érik el, pedig tényleg nagyonszépek, szerintem a modellkedést megprobálhatod,végulis ott nagyon fontos az arcod, például lehetsz valaminek a reklámarca. :))
Utolsó hogy te mennyire idióta vagy... Az egy dolog hogy a kérdező valószínűleg nem pálcika, de ha szépségversenyen gondolkozik, akkor biztos van melle és izmos is, tehát már el is tűnt az a 3 kiló plusz.
Nekem is ugyanilyen paramétereim vannak, csak kicsi a mellem és már lassan fél éve nem sportolok, de még így is jó alakom van.
De amúgy kérdező, túl alacsony vagy egy szépségversenyhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!