Fiúk véleményét kérném. Mit gondoltok? őszintén. Kép lent.
2011. ápr. 4. 10:16
11/26 anonim válasza:
nekem tetszik, bár a mell lehetne kicsivel nagyobb, de csak egész kicsivel :)
12/26 anonim válasza:
Utolsóval egyetértek. Bár gondolom még nagyon fiatal vagy, később nőiesedhetsz.
13/26 anonim válasza:
Tényleg a melled az, ami bezavar a képbe. A tested szép feszes, de az olyan kis lapos és e miatt nem vagy olyan formás. Viszont látod, van akinek ez jön be, úgyhogy barátkozz meg vele te is és nehogy feltöltesd!!!
25/N
14/26 A kérdező kommentje:
Hát 19 vagyok :).
És még véletlen sem fogom feltöltetni, nem azért érdekelnek a vélemények.
alaktalan, kisfiús? xD ez szép. ez sztem max a mellemre érthetted. mert akkor még ok.
2011. ápr. 4. 11:01
15/26 anonim válasza:
Nincs semmi alakod. Csak a nagy hasad.
16/26 A kérdező kommentje:
:D
2011. ápr. 4. 11:24
17/26 anonim válasza:
Nincs baj a melleiddel, de a hasad tényleg nem jó. Sportolj valamit megint szerintem...
18/26 anonim válasza:
Kisfiús alakod van. 0 mell, a derekad, csípőd egyben van. Nem tetszel.
19/26 anonim válasza:
A melled túl kicsit, és bár a kép oldalról készült, még igy is látni, hogy nincs nőies alakod.
20/26 anonim válasza:
igen semmi nőies alakod sincs. Ha nem lenne melled egyáltalán, akkor nem tudnám eldönteni, hogy ez fiú, vagy lány test. A melleid is nagyon kicsik, de erről nem tehetsz, így születtél, és a legjobb az, hogy elfogadod, és nem fekszel már csak azért sem kés alá.
Őszintén nemigen látszik meg a sok évnyi sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!