Csajok, hanyas a mellméretetek és hanyast szeretnétek?
Figyelt kérdés
kor is legyszi
13 eves vagyok,nekem 70A és 70B-s szeretnék. felnott koromra maj 75Cüs szeretnek
2011. ápr. 3. 17:12
11/39 anonim válasza:
90C-D
:)
szilikon nélkül és nem lógós stb. :)
Ez az egy, amit szeretek magamon :)
13/39 anonim válasza:
Az egyik melltartómban 70B van, egy másikban 75B/C, de a legtöbben 75B.
Pont maroknyi, szerintem ez ideális. Melltartó nélkül nem annyira látszik, de egy jó melltartó szépen kiemeli és szép a dekoltázsom. Persze, ha egy picit még nőne nem haragudnék meg, de C-nél nagyobbat nem szeretnék:D
15/L
14/39 anonim válasza:
70/C. Nincs semmi gondom vele. :)
15/39 anonim válasza:
70 B/C, beérném kisebbel, vagy lehetne feszesebb. Sajnos nem fiatalodom már, pedig még öregednem se kéne. XD
21/L
16/39 anonim válasza:
75/B így szeretem, picit lehetne nagyobb,keresebb de úgyis még fog változni, alapból nem kicsi melleket örököltem a magasságomhoz képest :D
18/39 anonim válasza:
80-85C, és olyan 80D-E az ami passzolna az alkatomhoz.
19/39 anonim válasza:
80B/C (van ilyen meg olyan melltartóm is)
85/C jó lenne, de elégedett vagyok a mostanival is
18/L
20/39 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, mindenkit felpontoztam,...meg johetnek valaszok
2011. ápr. 3. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!