Lehet valamit az ellen tenni, hogy a farmerek ne dörzsölődjenek ki a lábam között? 16L
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 12:07
1/7 anonim válasza:
sajna csak a fogyás segíthet combból.
2/7 anonim válasza:
puha anyagod odavarrni
igy a farmer sem kopik és téged sem dörzsöl
és egy kis fogyókúra
3/7 A kérdező kommentje:
De ha a puha anyagot kívülről odavarratom,akkor az látszódni fog,és az ciki...nem?
2011. ápr. 3. 13:14
4/7 anonim válasza:
belülről kell ám odavarrni, ahhoz, hogy téged ne dörzsöljön. ahhoz, hogy ne dörzsölődjenek ki, fogyni kell, vagy még oda is lehet varrni anyagot. de amúgy nem ciki, meg lehet oldani ezt divatosan is.
5/7 A kérdező kommentje:
És ilyen alapból megvastagított farmert nem lehet valahol kapni,amíg nem sikerül lefogyni?
2011. ápr. 3. 13:45
6/7 anonim válasza:
nem igazán lehet
puha anyag odavarrását belülről értettem,nem látszik,és nem is nagy részen kell
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül arról van szó, hogy az illetőnek feleslege van. Csak mostanság annyira szar gatyákat lehet kapni az enyémekkel is mindig ez történik, pedig nem vagyos se duci se nem járok rosszul... Ha valaki tud valami érdemlegeset én is kiváncsi lennék rá...
Amúgy nem ehet, hogy kínaiból vannak a gatyák, mert én leginkább azoknál tapasztaltam ezt. Lehet, ha jobb minsőgéet választasz kevésbé lesz ez probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!