Szerintetek ciki az izzadtság folt? 17/L
Jaj, szemem előtt lebeg a bálna alkatú karvezetőnk... juj. xD
Elég ciki. Jó, tudom, hogy álatlában nem tehet róla az illető, de akkor is... (mondjuk többségében csúnyán elhízott embereknél láttam ilyesmit, és mondani se kell, túl sokat egyikük sem tett a fogyásért...)
akik azt írják hogy ciki, szeretném ha egy kicsit ők is megéreznék (CSAK EGY NAPRA!) hogy milyen ez...
eléggé sz*r...
képzeljétek el, használok dezodort, reggel és este is tusolok... és vékony vagyok.
kipróbáltam már vmi gátlószert is..ami eléggé egészségtelen ugyanis eltömíti a mirigyeket..de ez sem segített. igaza van annak aki azt mondja hogy ez társadalmi elvárás. MIÉRT GÁZ AZ AMI TERMÉSZETES???
Nézd, te kérdezted, ciki-e, nyilván nem fog mindenki megnyugtatni, hogy dehooooooogy, mivel manapság tényleg az lett. Sajnos, vagy nem sajnos, de ez van.
Gondolom van olyan dolog, ami ugyan természetes, de te is kinevetnéd, pl. ha sose mosnánk fogat, nem vágnánk körmöt, szőrösen rohangálna mindenki, mezítláb járnánk, nem használnánk betétet, és hagynánk, hogy csak úgy csöpögjön mindenféle, vagy nem használnánk a mellékhelyiségeket, csak a sarokba piszkítanánk, elvégre ez természetes.
A csak egy napra érezzük át kívánságod is hidd el, hogy megvolt, nincs olyan ember, akivel néha ne esne meg, kellemetlennek éreztem. Nem tehet róla az ember, de akkor se jó, nem szép látványnak se. Lesznek, akik emiatt undorral fordulnak el,stb. Amit tehetsz, hogy megpróbálsz ellene tenni, endokrinológus, megfelelő anyagú ruhák, patikai dezodor, valami talán csak használni fog.
Igen, ciki.
És mielőtt letámadsz, volt idő, amikor reggel felkeltem megmosakodtam, használtam dezodort, felöltöztem, elmentem suliba és mire beértem leizzadtam, hozzáteszem 5 percre laktam az akkori sulimtól. Nagyon kellemetlenül éreztem magam emiatt, minden nap úgy jártam, hogy ott volt a táskámban a dezodor, hogyha szükséges tudjam használni.
Anyum is nagyon izzadós. Vettünk a gyógyszertárban Solutio Antisudorica nevű izzadsággátlót és már aznap, amikor használtam alig izzadtam. Anyukámnak is bevált, úgyhogy ezt tudom ajánlani.
Pár száz forintért vettük gyógyszertárban. Üvegben van, vattára teszel egy kicsit és áttörlöd vele a hónaljadat és ezt használod dezodor helyett.
Azt az egy üveggel elhasználtuk (1,5-2 hónap alatt) és azóta sincs ilyen problémám, pedig azóta sima dezodort használok (Fa, Garnier mineral stb.). Csak nyáron van, hogy leizzadok, na de 35°C-ban nem is kell ezen annyira csodálkozni.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!