Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tetoválás? (Magyarázatban...

Tetoválás? (Magyarázatban bővebben. )

Figyelt kérdés
Szeretnék majd egy pár éven belül egy tetoválást. Azokat a tipikus színházi maszkokat szeretném, mert hihetetlenül sokat változtatott rajtam a színház. Bokára/vádli aljára gondoltam, fekete-fehér és eléggé kicsiben, egy 2-3×5-6 centiset, szóval értitek... :D Mennyire fáj? Kb. mennyibe kerül és hány éves kortól lehet? (15/L)
2011. ápr. 2. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:

Nos, amikor elkezdik és felkerül az első réteg festék, az csak kellemetlen. Olyan, mintha valami bogárka mászkálna rajtad, amit nem hessenthetsz el. Talán az injekcióhoz tunám hasonlítani. A második réteg festék, vagyis amikor a tetoválótű ott dolgozik, ahol már egyszer átment, az olyan, mintha egy nyílt sebben matatnának varrótűvel. Mert lényegében azt történik... kábé olyan erős a fájdalom, mint egy epilálás érzékeny területen. Utána, ha kész van, már nem fáj, csak érzékeny. Gyakorlatilag ez egy seb, ha piszkálod, fáj és randán gyógyul. Ha nem piszkálod, szépen gyógyul és még a fejedből is kimegy, hogy van ott valami.

Hogy mennyibe kerül, nem tudom, nekem ajándékba csinálta a tetováló (régi cimbora, nekem meg szülinapom volt).

Viszont 18 éves kortól lehet. Talán 16-tól szülői beleegyezéssel is. De lehet, 14-től megy szülői beleegyezéssel, nem tudom. Szóval ha jól meggondoltad, és biztos vagy benne, hogy oda és azt, és egész életedben tudod majd viselni, akkor kérdezd meg anyut, elkísér-e.

2011. ápr. 3. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a választ, még gondolkodunk, anyával még beszéltem, azt mondta, hogy még meglátjuk, de ha tényleg komolyan gondolom lehet, szerintem várok 17-18 éves koromig, ha még akkor is szeretném megcsináltatom valószínűleg. :)
2011. ápr. 3. 17:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Rendben, én 21 éves koromig vártam, nem is tudom, miért.
2011. ápr. 3. 20:20
 4/7 anonim válasza:
Nekem 3 tetoválásom van, de egyik sem fájt, volt amelyik kellemetlen volt, de fájdalmasnak nem nevezném. De ez ember függő. Az ár változik. És az is, hogy mikortól csinálják meg. Tetováló függő.
2011. ápr. 7. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Tényleg emberfüggő, mert én a tarkómnál majdnem összeszratm magam úgy fájt. :D
2011. ápr. 7. 19:47
 6/7 anonim válasza:
Két dolog,először kontúrt ütnek,majd kiszínezik.Nincs 1réteg,meg kétréteg,stb...Nekem a mellbimbómon van mindkettőn,kibírtam.A fájdalom tűrésedtől függ.Javaslom a vádlit,az nem olyan érzékeny mint a boka.Hidd el megoldják úgy,hogy nem fog fájni.Érezni persze fogod,de nem vészes.Ára,sztem szalonban elkérnek 10-15Mátyást!!!!
2011. ápr. 7. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:

21:14 Ok, nekem nem volt kontúr, mondta a csaj, hogy jobban nézne ki kontúr nélkül. Ami az 1 réteg, 2 réteg dolgot illeti, nekem úgy tűnt, egymásra keni, két színnel dolgozott.

De nem láttam, hogy mit csinál, olyan helyen van, ahol nem lett volna kényelmes folyamatosan nézni :-)

2011. ápr. 8. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!