Jó a fenekem? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
2011. ápr. 2. 11:22
2/13 anonim válasza:
Pont az alja nem látszik, pedig az elég fontos az alakja szempontjából. De a kép alapján akármilyen is, nem lehet vészesen ronda :)
4/13 anonim válasza:
még mindig szeretem a fenekedet :D
5/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) , második válaszoló mondta, hogy számít az alja is.
2011. ápr. 2. 12:01
6/13 A kérdező kommentje:
2011. ápr. 2. 12:07
7/13 anonim válasza:
szerintem nincs semmi baj a hasaddal :)
8/13 anonim válasza:
nem kárpótol:D annyira nincs jó feneked h ellensúlyozza a kis úszógumit mert derekad sincs...
9/13 anonim válasza:
szerintem eleve a feneked sem túl jó, meg egy kis szín nem ártana neki.
javasolni tudom, hogy kezdj el sportolni.
10/13 anonim válasza:
Az első képen persze, hogy nem rossz, mert bepucsítasz, hát úgy én is kenterbe verem a playboyos csajokat is kb... xD
De fogjuk rá, hogy nem rossz. Viszont neeeeeeeem, nem kárpótol, ez borzalmas, tényleg semmi derekad, egy kis úszógumi még elmegy, ezzel viszont kezdj valamit sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!