Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mindenkinél így van ez a...

Mindenkinél így van ez a dolog, vagy csak nálam?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok,kövér 160/66kgés borzasztóan csúnya.

De észrevettem hogy néha ha elindulok elfogadhatóan nézek ki a tükörben viszont ha lefotóznak borzasztóan.

Most akkor melyik mutatja a valóságot,mert már többektől visszakaptam hogy nagyon ocsmány vagyok és nem tom mit higgyek?

melyik mutatja az igazat?

2011. ápr. 1. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:
hát természetesen ami élesebb. a fényképeken én is sokkal csúnyább vagyok..
2011. ápr. 1. 19:56
 2/6 anonim válasza:
nálam is így van ne aggódj. Nem vagy ronda csak nem vagy fotógén talán tanulással az is elérhető h jó képek készüljenek rólad :)Gyakorolj a tükörbe, h megtaláld az előnyös vonásokat :)
2011. ápr. 1. 19:57
 3/6 anonim válasza:

hogy mondhatod magadról h kövér vagy meg csúnya????:O

Még csak 15 éves vagy annyi minden változhat :)

2011. ápr. 1. 19:59
 4/6 anonim ***** válasza:

Igazából... általában a fényeken múlik. A legtöbb ember fürdőszobája elég sötét, lámpafény stb, az pedig csalóka. Állj ki természetes, éles napsütésbe egy tükörrel, na akkor látod az összes apró bőrhibát, borzalmasan csúnyának látja magát kb mindenki.

A legtöbb pózercica is nagy sunyin lámpafényben pózol. Na, akkor az én bőröm is tökéletesnek látszik. :D Természetes megvilágításban készült képeim zöme... borzasztó.

A másik, hogy a tükörben nem egyetlen elkapott pillanatot látsz, amikor éppen lehet, hogy ferdén tartod a szád, beszélsz, eszel, vagy akármi. Egyetlen pillanat. Mások nem azt látják. Állítsd meg a filmet, az esetek zömében elég hülye arcot fogsz látni. XD

Szóval nyugi, egyiknek sincs igaza. Sosem fogod megtudni, mit látnak mások, de a visszajelzések alapján nem tetszel nekik ezek szerint. Kövér se vagy borzasztóan, de mindenképpen kevesebbet vagy egészségesebb dolgokat kéne enned, és nagyon sokat sportolni, még fiatal vagy, tényleg sok minden változhat.

2011. ápr. 1. 20:24
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát nem sok önbizalmad van:( SŐt semennyi!

Sztem ha igénnyesen öltözködsz, fodrász megcsinálja a hajadat, szép barna szlis a bőröd, akkot tudsz javítani magadon. Később ha lesz saját kereseted, vagy nagyobb leszel, akkor máshogy fogod látni. és nem szabad előnytelen ruhákat hordani! Tök mindegy milyen vagy a fényképen, vagy a tükörben. Vagy amilyenn vagy. Kifelé ugyan úgy nézel ki. DE ha magadnak nem tetszel, akkor másoknak sem fogsz. Ha felteszel ide egy képet, szívesen segítek hogy mi az ami előnyös lenne neked.

2011. ápr. 1. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
persze fej nélkül gondoltam
2011. ápr. 1. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!