Tippes vagy épitett műköröm?
Figyelt kérdés
melyik müköröm a tartósabb?2011. márc. 31. 22:25
1/5 anonim válasza:
Csak és kizárólag épített!! A tippes egy kriminális borzalom :S Az feszül, törik, húz...wáááá! Nekem az épített vált be, olyan mintha a sajátom lenne, semmi különbséges nem érzek, tippessel viszont igen.
2/5 anonim válasza:
Épített. A tippes simán "lerepülhet" rólad ha beleakakdsz valamibe:S
19/L
3/5 anonim válasza:
nekem a tippes jön be. az építettel már volt párszor h majdnem az egész körmöm letépte,és nekem nem bírta soha 2 hétnél tovább.. a tippeset nekem még több rétegben zselézik, így bombabiztosan nem törik le :) 3 hetet biztos bír :)
4/5 A kérdező kommentje:
nekem eddig tippes volt..nekem 6hetet simán kibirt ugy h lovazok vele ...de most akkor kipróbálom az épitettet:)..mert a tippes elégé szét ba**a a körmöm:S
köszi a válaszokat!:)
2011. ápr. 4. 16:12
5/5 anonim válasza:
az épített nekem leesett 1 hét alatt.... áh.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!