Hány kilósak az ilyen lányok? (KÉP)
arra nem vagyok kíváncsi,hogy benyögjétek azt hogy photoshop,az alak a lényeg,nem az hogy mitől ilyen.
Az első max 52
2. kicsit több, olyan 56-57 lehet.
Az utolsón a 2 bal szélső 58-60, a 3. 50-52, a 4iket nem tudom megállapítani, mivel oldalasan áll.
hasonló alakom van, mint az utolsó képen a 3nak, 51 kg vagyok. Picit alacsonyabb mondjuk.
Nekem Miranda Kerrhez (3. fotó barna hajú) hasonló alkatom van. Én anyukámtól örököltem, hogy vékony vagyok, bár nem vagyok az a gebe fajta. Régebben sokat sportoltam, emiatt ha hízok is, akkor is hamar lemegy a hasamról minden. Személy szerint 170 cm vagyok és 54 kg, de ha a neten kicsit utánaolvasol a Victoria's Secret modelleknek (3. kép), akkor ott láthatod, hogy ők hány centik, hány kilók.
Itt pl. oldalt a méreteit találod. Nem sokkal több 55 kilónál. Ha ilyen szeretnél lenni, akkor sportolj sokat. De persze a genetika közbeszólhat. Van aki képtelen hízni, van aki képtelen fogyni. Próbálj meg önsanyargatás nélkül ilyesmivé válni. Remélem tudtam kicsit segíteni.
én úgy nézek ki mint a harmadik képen a harmadik csaj.
én 163cm/50kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!