Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hány kilósak az ilyen lányok?...

Hány kilósak az ilyen lányok? (KÉP)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

arra nem vagyok kíváncsi,hogy benyögjétek azt hogy photoshop,az alak a lényeg,nem az hogy mitől ilyen.

2011. márc. 31. 21:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Az első max 52

2. kicsit több, olyan 56-57 lehet.

Az utolsón a 2 bal szélső 58-60, a 3. 50-52, a 4iket nem tudom megállapítani, mivel oldalasan áll.

hasonló alakom van, mint az utolsó képen a 3nak, 51 kg vagyok. Picit alacsonyabb mondjuk.

2011. ápr. 1. 10:59
 12/16 anonim ***** válasza:
csontozattól is függ így van :) (én mindig több kiló voltam mint amennyinek kinéztem..)...plusz az izom nehezebb a zsírnál:)
2011. ápr. 1. 11:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Nekem Miranda Kerrhez (3. fotó barna hajú) hasonló alkatom van. Én anyukámtól örököltem, hogy vékony vagyok, bár nem vagyok az a gebe fajta. Régebben sokat sportoltam, emiatt ha hízok is, akkor is hamar lemegy a hasamról minden. Személy szerint 170 cm vagyok és 54 kg, de ha a neten kicsit utánaolvasol a Victoria's Secret modelleknek (3. kép), akkor ott láthatod, hogy ők hány centik, hány kilók.

[link]

Itt pl. oldalt a méreteit találod. Nem sokkal több 55 kilónál. Ha ilyen szeretnél lenni, akkor sportolj sokat. De persze a genetika közbeszólhat. Van aki képtelen hízni, van aki képtelen fogyni. Próbálj meg önsanyargatás nélkül ilyesmivé válni. Remélem tudtam kicsit segíteni.

2011. ápr. 1. 12:54
 14/16 anonim ***** válasza:
Hehe, az utolsó kép másodiknak tényleg nincs köldöke XD Vagy gnóm, vagy photoshop...
2011. ápr. 1. 17:53
 15/16 anonim ***** válasza:

én úgy nézek ki mint a harmadik képen a harmadik csaj.

én 163cm/50kg vagyok

2011. ápr. 1. 22:23
 16/16 Vászilíj Zájcev ***** válasza:
Nem tudom, de gyönyörűek :D
2011. ápr. 2. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!